Laden...

Premoda: hét merk voor stijlvolle vloeren

Ken je Premoda al? Dit vloerenmerk verovert de Nederlandse en Belgische markt met PVC en laminaatvloeren. Ben je op zoek naar een visgraatvloer met de natuurlijke uitstraling van hout of een stoere vloer met extra brede planken? Je vindt het allemaal bij dit veelbelovende nieuwe merk, dat exclusief bij Carpetright wordt verkocht. 

De redenen om voor Premoda te kiezen:

  • Kwalitatief hoogwaardig PVC en laminaat 
  • Van visgraat tot extra brede planken
  • Ook geschikt voor keukens en badkamers
  • Te combineren met vloerverwarming en vloerkoeling
  • Tot wel 25 jaar garantie
  • Exclusief te koop bij Carpetright

PVC vloeren van Premoda

PVC is dé vloer van dit moment door z’n unieke eigenschappen en de vele keuzes in dessins en kleuren. Zo is PVC van Premoda vrijwel onverwoestbaar, extra krasbestendig en zorgt de vloer voor een betere akoestiek. Ben je op zoek naar een stoere vloer met extra brede planken of een visgraatvloer met de natuurlijke uitstraling van hout? Premoda heeft het in huis.

De PVC collectie bestaat uit 3 verschillende PVC vloeren in meerdere kleuren. De planken en tegels zijn voorzien van een loepzuivere digitale print en hebben een voelbare houtstructuur, zodat ze bijna niet van echt hout zijn te onderscheiden. Last but not least: PVC vloeren in de badkamer of keuken zijn ook een goede optie. Ze zijn waterbestendig, waardoor je deze mooie vloer ook heel mooi in deze ruimtes kwijt kunt. Zo maak je één geheel van je interieur. Laat je vloer leggen met onze legservice.

Laminaat van Premoda

Laminaat is een all-time favorite en komt tot z’n recht in alle ruimtes in huis. De collectie van Premoda telt in totaal zes verschillende laminaatvloeren in meerdere kleuren, variërend van vloeren met een visgraat tot extra brede planken. Een aantal laminaatvloeren is watervast, zodat je de natuurlijke uitstraling van hout ook in de badkamer kunt doorvoeren. Sowieso is het net alsof je naar een authentiek houten plankenmotief kijkt, door de v-groef aan de zijkanten.

Alle laminaatvloeren hebben een voelbare houtstructuur en een aantal soorten heeft ook een houtnerfstructuur die synchroon loopt met de volgende plank. Wil je je huis uitrusten met het comfort van vloerverwarming en vloerkoeling? Ook dat kan met de laminaatvloeren van Premoda.

Premoda staat voor duurzame vloeren

Het ontwerpen van duurzame vloeren waar je lang van kunt genieten is belangrijk voor Premoda. De meeste laminaatvloeren van Premoda hebben daarom een PEFC-keurmerk. Dit betekent dat de grondstoffen voor laminaat, zoals houtvezels, afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen en dat deze bossen behouden blijven.

Deze vloeren zijn ook voorzien van een EU Ecolabel en zijn duurzamer geproduceerd. Alleen producten die voldoen aan de strenge eisen op het gebied van milieu én kwaliteit krijgen dit label. De vloeren van Premoda zijn dus niet alleen een aanwinst voor je interieur, maar ook een goede, duurzame keuze.
Ook benieuwd naar andere merken? Quick step en Finfloor vind je ook in ons assortiment.

Bekijk hier een aantal van onze Premoda vloeren

Naar boven