PVC vloeren voor in de badkamer

Laden...

Een PVC vloer in je badkamer

Een PVC vloer in de badkamer staat prachtig en je geeft je badkamer zo een geheel eigen look. 

Wanneer je je voor het eerst gaat oriënteren op het gebied van een vloer voor jouw (nieuwe) badkamer, denk je wellicht meteen aan klassieke tegels. Tegels zijn en blijven populair, maar wist je dat er ook PVC tegels voor de badkamer zijn? Een PVC vloer is de laatste jaren enorm gestegen qua populariteit. Bekijk de opties: PVC tegels in de badkamer of ga je toch liever voor stroken PVC?

48 van 288 producten

per pagina

48 van 288 producten

per pagina

Voordelen van een PVC vloer in de badkamer

Een PVC vloer in de badkamer is een populaire optie als nieuwe badkamervloer. Deze vloeren zijn namelijk bestand tegen vocht, geschikt voor vloerverwarming, geluiddempend en makkelijk schoon te maken. Een PVC vloer in de badkamer is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch:

  • Bestand tegen vocht en waterschade. Kunststof tegels in de badkamer als PVC kunnen goed tegen water. Wanneer deze goed gelegd is, krijgt vocht geen kans om door de toplaag te komen.
  • Geschikt voor vloerverwarming. Een gouden combinatie is PVC in de badkamer gecombineerd met vloerverwarming. De tijden van ijskoude voeten op een tegelvloer als je ‘s morgens uit bed stapt om je tanden te gaan poetsen, zijn voorgoed voorbij.
  • Geluiddempend. Een ander voordeel is het feit dat een PVC badkamer vloer geluiddempend is. Negen van de tien keer bevindt de badkamer zich op de eerste verdieping, op de begane grond hoor je dus geen dof gebonk als iemand op de badkamer loopt.
  • Makkelijk schoon te maken en onderhouden. Helemaal ideaal is het dat kunststof tegels als PVC in de badkamer super makkelijk schoon te maken zijn, binnen een paar minuten glanst jouw badkamer vloer weer als nieuw. 

Past dit wel bij mij?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe badkamervloer, dan zijn er enorm veel opties om uit te kiezen. We hebben een ruime keuze aan PVC vloeren. Wat dacht je van PVC tegels voor je badkamer? Of misschien vind jij stroken PVC voor de badkamer toch mooier? We helpen je om dichterbij een goede keuze te komen:

  • Kies de juiste structuur van de tegels. PVC tegels zijn er voor de badkamer veel verschillende soorten en maten, en de keuze kan daardoor soms overweldigend zijn. Zorg er daarom voor dat je een duidelijk beeld hebt van hoe de tegels eruit komen te zien in je badkamer. Denk hierbij aan de grootte van de tegels, de vorm en de kleur van de voegen.
  • Houd rekening met de lichtinval in je badkamer. Een PVC tegelvloer kan er heel anders uitzien onder verschillende soorten licht. Houd hier rekening mee bij het maken van je keuze en zorg ervoor dat je de tegels bekijkt onder verschillende soorten lichtomstandigheden. Onze vloer visualizer en onze gratis vloerstalen kunnen hier een uitkomst bieden.
  • Kleur en balans. Let op de kleur van de PVC tegels en zorg voor een goede balans met de rest van de badkamer. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een witte PVC tegelvloer om een lichte en frisse uitstraling te creëren, of juist voor een donkerdere tint om meer warmte en gezelligheid toe te voegen aan de ruimte. Het is belangrijk om hierbij een goede balans te vinden en ervoor te zorgen dat de tegelvloer de ruimte compleet maakt en niet overheerst.

Carpetright komt bij je thuis
Heb je toch nog geen duidelijk beeld over welke PVC badkamer vloer de perfecte match is? Dan is een vrijblijvende thuisafspraak misschien een fijne optie voor jou. Een van onze experts komt dan bij je thuis. Zo krijg je vanuit het comfort van je eigen huis deskundig advies over alle PVC badkamervloeren die er zijn en krijg je ondersteuning om tot de juiste keuze te komen voor jouw nieuwe vloer.

Bezoek onze winkel voor deskundig advies

Meer advies nodig om tot een keuze voor je PVC badkamervloer te komen? Breng dan een bezoek aan een van onze Carpetright-winkels. Onze experts helpen je met heel veel plezier bij het maken van de juiste keuze voor jouw badkamer. Zo ontdek je met een beetje hulp precies welke PVC vloer jouw badkamer gaat omtoveren tot een oase van rust. 

Vakkundige plaatsing: laat het over aan onze professionals

Een PVC vloer leggen in de badkamer is een vak apart. Daarom kun je bij Carpetright rekenen op vakkundige plaatsing door onze professionals. Van het egaliseren van de ondervloer tot het leggen van de PVC tegels in de badkamer of zelfs een volledig nieuwe vloer in je slaapkamer, keuken of woonkamer. Onze vakmensen nemen het werk graag uit handen. Zo ben je verzekerd van een vloer die perfect is gelegd en jarenlang mee gaat.

Altijd de beste service bij Carpetright

Bij Carpetright begrijpen we dat het kiezen van de juiste PVC vloer voor in de badkamer lastig kan zijn. Daarom staan onze experts voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies op maat. Onze specialisten weten precies welke vloer het beste bij jouw wensen en behoeften past. De hoogste tijd voor Carpetright dus!

Veelgestelde vragen

Ja, een PVC vloer kan ook in de badkamer worden geïnstalleerd. PVC vloeren zijn van nature waterbestendig en duurzaam, wat ze geschikt maakt voor gebruik in vochtige omgevingen zoals de badkamer.

Bij het kiezen van een PVC vloer voor de badkamer is het belangrijk om te letten op de waterbestendigheid, slipweerstand, duurzaamheid en stijl van de vloer. Zo kun je de juiste PVC vloer kiezen die past bij jouw specifieke behoeften en smaak. Laat je adviseren.

Bij het kiezen van een vloer voor de badkamer is het belangrijk om te beseffen dat er niet één universele "beste" optie bestaat. Het is namelijk afhankelijk van diverse factoren, zoals persoonlijke voorkeuren, beschikbaar budget, de stijl van de badkamer, gebruiksgemak en duurzaamheid.

Huidige filters
  1. Geschikt voor (ruimte) Badkamer Verwijder dit artikel
Naar boven