PVC vloer met betonlook kopen? Groot assortiment

Laden...

Pvc vloeren betonlook

Geen look is zo veelzijdig als beton! Je ziet het steeds meer. In aanrechtbladen, eettafels, vloeren en woonaccessoires. Een echte betonvloer is lang niet geschikt voor elk huis of haalbaar voor elke portemonnee. Daar is de PVC vloer met betonlook de oplossing voor. Niet van echt te onderscheiden en een stoere, stijlvolle basis voor je interieur. 

23 van 70 producten

Pagina
per pagina

23 van 70 producten

Pagina
per pagina

PVC betonlook voor elke stijl

De betonlook past in ontzettend veel interieurstijlen. Denk aan de industriële look waarin je de PVC betonlook combineert met stoere materialen zoals hout en staal en aaibare materialen als leer en wol. Of bohemian en de betonlook; meubels van linnen en rotan gecombineerd met aardetinten, aangevuld met accessoires botanische planten, kleurrijke vloerkleden en kussens. Ook in een modern interieur met veel wit, marmer en leer past een PVC vloer met betonlook als gegoten. 

Voordelen van een betonlook PVC vloer

Het gieten van een beton vloer is een enorme klus. Ook is het lang niet voor ieder huis geschikt of voor elk budget weggelegd. Een PVC vloer met betonlook biedt naast de juiste uitstraling nog meer voordelen, zoals:

 • PVC kan goed tegen vuil en vocht en is makkelijk schoon te houden, in tegenstelling tot echt beton.
 • Het past zich qua temperatuur snel aan de omgeving aan en blijft daarin stabieler dan echt beton.
 • Het is sterk geluiddempend. Het absorbeert geluid beter dan beton dat doet.

Los van de echte betonvloer is PVC ideaal materiaal voor je vloer omdat:

 • Het erg sterk is.
 • De stroevere structuur PVC voorkomt dat je valt of uitglijdt.
 • Het ideaal is voor huizen met vloerverwarming.
 • PVC bijna geen onderhoud vraagt en lang mee gaat. 

Een naadloos resultaat

Een PVC vloer komt in verschillende uitvoeringen en maten voor. Binnen de stroken en tegels kan je kiezen tussen hard of flexibel PVC. Ook bieden we klik PVC aan, dat je zelf gemakkelijk kunt leggen. Wil je omwille van de betonlook zo min mogelijk naden? Kies dan voor plak PVC. Plak PVC met betonlook lijm je aan een egale ondervloer vast zodat het vast en strak blijft liggen. Wil je zeker zijn van een naadloos resultaat? Laat dan je vloer met betonlook leggen door een vakman of -vrouw. Door precisie, ervaring en de juiste gereedschappen zorgt dat voor het allermooiste én meest naadloze resultaat. 

Niet van echt te onderscheiden

Het mooie aan de merken PVC vloeren van Carpetright; Supernature en Prestg, is dat de vloeren geen patroonherhaling hebben en net echt lijken door de geavanceerde, digitale printtechniek. Niet van echt te onderscheiden dus! 

PVC in vele andere dessins

We zien een duidelijke trend in een zo natuurlijk mogelijke uitstraling van je vloer. De betonlook kent veel kleurvariaties. Zwart, gemêleerd grijs of zelfs een variant op gemêleerd grijs: 

 • Coble: een grijze betonlook met een donkere blauwe/bruine ondertoon.
 • Gravel: een grijze betonlook die er al doorleeft uitziet met veel verschillende tinten grijs.
 • Pebbles: een grijze betonlook met een beige, zandkleurige ondertoon. 

Zoek je het liever in een andere hoek? Denk dan eens aan een PVC vloer met een houtlook én houtreliëf. Of het frisse, lichte visgraatmotief dat je nu veel ziet. 

PVC vloer met betonlook kopen

Onze site geeft al een mooie impressie van onze PVC betonlook vloeren. Wij raden je aan in één van onze winkels alle vloeren met betonlook te bekijken. Ook ervaar je dan de natuurlijke structuur in het echt. Onze collega’s denken graag met je mee bij wat je zoekt en wat past bij jouw budget en mogelijkheden. 

Huidige filters
 1. Kleur Grijs Verwijder dit artikel
 2. Plank breedte Tegel Verwijder dit artikel
Naar boven