Grijze PVC vloer kopen? Ruim aanbod! | Carpetright

Laden...

Een grijze PVC vloer scoor je bij Carpetright

De vloer van een ruimte biedt je een prachtige mogelijkheid om letterlijk de basis te leggen van een nieuwe look. Op het gebied van vloeren heb je ongelooflijk veel mogelijkheden om het precies naar je zin te maken. Dat begint natuurlijk bij het materiaal. Bij Carpetright vind je bijvoorbeeld mooi parket, verschillende tapijten en vloerkleden, maar ook PVC. Een PVC vloer brengt ongelooflijk veel voordelen met zich mee en is een voordelige keuze waar je een geweldig resultaat neerzet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grijze PVC vloer? Op deze pagina hebben we alle informatie over grijze PVC vloeren voor je verzameld. Zo weet je in een mum van tijd of dit iets voor je is.

1 product

per pagina

1 product

per pagina

Grijs PVC: veel meer dan 1 variant

Binnen de wereld van kleuren heb je veel knopen die je door moet zien te hakken om uiteindelijk tot de kleur te komen waar je het juiste gevoel bij hebt. Dat geldt uiteraard ook als je op zoek gaat naar een PVC vloer en de kleur grijs als basis neemt. Zoals je zelf ongetwijfeld weet is grijs niet als één kleur te vangen en zijn er meer varianten die allemaal hun eigen look met zich meebrengen.

Uiteraard is het slim om grijs als basis te pakken als je op zoek gaat naar de ultieme grijze pvc vloer, maar laat je daarnaast ook vooral inspireren door de andere kleuren die dicht tegen puur grijs aanzitten. Denk bijvoorbeeld aan donkergrijs en andere donkere tinten die misschien richting zwart neigen, maar ook aan de lichtere varianten die juist weer meer in de hoek van wit zitten. Vergeet daarnaast ook niet om betonlook te overwegen. Deze meer industriële variant is enorm populair en zorgt voor prachtige effecten.

Past een grijs PVC bij mij?

Dit is natuurlijk de vraag waar het om draait als je aan het speuren bent naar de juiste vloer. PVC brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is een PVC vloer makkelijk schoon te maken en te houden, duurzaam, eenvoudig te leggen, vochtbestendig en geluiddempend. Kortom, een keuze waar je zeker geen spijt van gaat krijgen! Als je de knoop hebt doorgehakt en daadwerkelijk voor PVC gaat is er uiteraard nog de kleur die bepaald moet worden.

Maar hoe weet je nu zeker dat je de juiste kleur kiest? Het is onmogelijk om 100% zeker te zijn van je zaak, maar je kunt wel degelijk rekening houden met een aantal factoren. Probeer bijvoorbeeld zoveel mogelijk kleuren met elkaar te vergelijken. Twee kleuren kunnen veel op elkaar lijken, maar ineens totaal anders ogen als je ze naast elkaar legt. Pas dan zie je de echte verschillen en kun je bepalen welke je het mooist vindt.

Vergeet daarnaast niet om de ruimte goed voor je te zien en dan met name ook de nadere kleuren. Past de kleur grijs wel bij de kleur van de muren en bij de rest van het interieur? Het is belangrijk dat de verschillende kleuren goed met elkaar matchen om zo tot een mooi geheel te komen.

Tot slot is het aan te raden om goed rekening te houden met licht. Plaats je de vloer in een woonkamer waar het felle zonlicht vrij spel heeft, of komt de vloer in een relatief donkere gang te liggen? Dit heeft allemaal invloed op de kleur.

Experts van Carpetright helpen je verder

Zit je nog te dubben over je toekomstige vloer, heb je nog enkele vragen waarop je graag het antwoord wil weten, of zou je graag eens met een expert over jouw situatie babbelen om zo tot de perfecte vloer te komen? Dat kan! De experts van Carpetright beschikken over veel ervaring en helpen je graag verder. Neem contact op met de helpdesk en plan een vrijblijvende afspraak in op het moment dat het jou het beste uitkomt. Samen wordt er dan gekeken naar alle mogelijkheden.

Geen zin om zelf te klussen of twee linkerhanden? Laat je pvc vloer leggen door onze specialisten.

Huidige filters
  1. Kleur Zwart en Grijs Verwijder dit artikel
Naar boven