Quick Step PVC Vloeren vind je bij Carpetright

Laden...

PVC vloeren van Quick Step

Met een PVC vloer van Quick-Step weet je 100% zeker dat je voordelig een kwalitatief indrukwekkende vloer in huis haalt. Wellicht twijfel je nog over jouw vloer, maar weet je wel al dat je PVC gaat kiezen. Of misschien ben je nog in de oriënterende fase en ben je benieuwd wat een Quick Step vloer je allemaal te bieden heeft. Het staat buiten kijf dat een Quick Step vloer niet alleen mooi oogt, maar ook veel andere voordelen met zich meebrengt.

8 producten

per pagina

8 producten

per pagina

Voordelen

Het PVC van Quick Step is van een ongelooflijke kwaliteit en dat resulteert in prachtige effecten. Zo vind je in de Ambient-lijn de mooiste designs die je keer op keer verrassen. Denk aan een donkere vloer met een tegelmotief, of juist een heel lichte vloer waarmee je duidelijk kiest voor vrolijkheid en waar licht een grote rol speelt. Een van de voordelen is dat je kunt kiezen uit prachtige ontwerpen die elk hun eigen karakter hebben.

Overigens is het goed om te weten dat je met een Quick Step vloer voor een ondergrond kiest die is geproduceerd door een bedrijf met ongelooflijk veel ervaring. Quick Step werd al in 1960 opgericht in Vlaanderen en slaagde er daarna in om uit te groeien tot één van de topspelers binnen de branche.

PVC van Quick Step is van een uitstekende kwaliteit en heeft daarnaast als voordeel dat het materiaal uitzonderlijk goed geleid. Deze eigenschap komt vooral tot uiting als je thuis een vloerverwarming hebt liggen. De warmte vindt makkelijk de weg naar het oppervlak en daardoor geniet je van een knusse en warme vloer.

Dat de vloer prachtig oogt is misschien wel het allerbelangrijkste, maar de praktische kant van de vloer mag uiteraard ook niet worden onderschat. Gelukkig zit dat met deze PVC vloeren wel goed. Het PVC is enorm sterk, duurzaam en makkelijk schoon te houden. Tip: plaats een deurmat bij de deur. Hiermee vang je al het vuil en zand af waardoor je wrijving op de vloer voorkomt. Zo gaat jouw vloer nóg langer mee!

Laat je inspireren en adviseren

Heb je nog een aantal vragen over de vloeren van Quick Step of spelen er nog enkele andere vragen door je hoofd? Kom dan gerust langs voor een gesprek met één van onze experts. De experts van Carpetright staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de keuze waar jij echt blij van wordt. Plan een afspraak in op het moment dat jou uitkomt en ga op zoek naar de perfecte vloer.

Huidige filters
  1. Merk Quick-Step Verwijder dit artikel
Naar boven