Op zoek naar Tarkett PVC vloeren? Koop het bij Carpetright

Laden...

PVC Vloeren van Tarkett

PVC vloeren van Tarkett zijn een uitstekende keuze als je op zoek bent naar voordeel, duurzaamheid en gewoon een mooie vloer waar je in lengte van jaren kunt genieten.

23 van 40 producten

Pagina
per pagina

23 van 40 producten

Pagina
per pagina

PVC vloer van Tarkett koop je bij Carpetright

Wellicht heb je de knoop al doorgehakt, ben je zeker van je zaak en weet je al zeker dat je voor een PVC vloer wil gaan. Maar wellicht spelen er ook nog andere opties door je hoofd en ben je simpelweg benieuwd naar wat jouw opties allemaal zijn. Hoe dan ook, een PVC vloer van Tarkett biedt je ongelooflijk veel voordelen. Ben je benieuwd naar de vloeren van Tarkett? Lees dan snel verder!

Voordelen

Dat Tarkett staat voor kwaliteit mag met recht een understatement worden genoemd. Over de hele wereld vind je 34 industriële locaties en 24 onderzoekslaboratoria van dit bedrijf waar meer dan 12.500 werknemers hun stinkende best doen om de lat voor een nieuwe PVC vloer zo hoog mogelijk te leggen. Dit levert een ongelooflijk uitgebreid PVC vloeren assortiment op waarin voor ieder wat wils te vinden is. Tarkett beschikt over de nodige ervaring en dat heeft in een prachtige serie kwaliteitsvloeren geresulteerd.

Een ander voordeel van Tarkett is de veelzijdigheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het design van jouw toekomstige vloer. Kies je voor een rustgevende vloer met een klassiek karakter, of waag je de sprong in het diepe en ben je benieuwd hoe een PVC visgraatvloer bij je staat? Vergeet ook niet om even naar de prachtige tile-collectie te bekijken. Deze collectie staat voor stoer, modern, industrieel en op deze vloeren krijg je maar liefst 10 jaar garantie!

Nóg meer voordelen

En dat is nog lang niet alles. Het is natuurlijk fijn dat Tarkett zoveel ervaring heeft en dat dat een breed assortiment heeft opgeleverd, maar wat bieden de vloeren zelf nu eigenlijk? Ten eerste is het PVC van Tarkett oersterk en biedt het tegelijk ook weerstand aan bijvoorbeeld vocht. Laat je per ongeluk een glas water vallen? Geen enkel probleem! Dit zal de vloer verder niet aantasten. Dit schijnt ook meteen een licht op een ander voordeel en dat is de snelheid waarmee je deze vloer makkelijk schoonmaakt. Het vuil hecht zich niet makkelijk aan het PVC en dat biedt jou de mogelijkheid om je vloer goed schoon te maken en te houden.

PVC van Tarkett heeft daarnaast de eigenschap dat het een goede geleider is en dat komt vooral tot uiting wanneer je over een vloerverwarming beschikt. De warmte weet zich eenvoudig een weg te banen naar de oppervlakte en dat zorgt dus voor een behaaglijke vloer. Tot slot werkt het PVC van Tarkett ook geluiddempend. Daardoor zorgen deze vloeren voor een ideale akoestiek en huis en zijn ze ook uitermate geschikt om boven te leggen. Lees hier meer over PVC onderhoud.

Advies over PVC vloeren van Tarkett

Ben je bijna zover en weet je bijna zeker dat je de juiste vloer voor jouw ruimte bijna te pakken hebt? Of ben je je nog flink aan het oriënteren en ben je op zoek naar passend advies. Het is dan goed om te weten dat de experts van Carpetright voor je klaarstaan om je te helpen met het maken van je keuzen. Plan bijvoorbeeld een afspraak met één van onze experts en loop samen eens door het proces heen. Wellicht ontdek je nieuwe invalshoeken, bevestigt het advies jouw gedachten of grijp je de mogelijkheid aan om enkele vragen te laten beantwoorden. Van jouw bezoek word je hoe dan ook wijzer en dat brengt je weer een stapje dichter bij jouw nieuwe vloer!

Huidige filters
  1. Merk Tarkett Verwijder dit artikel
Naar boven