Zwarte pvc vloer kopen? Ontdek ons aanbod

Laden...

Zwarte PVC vloeren

Wil jij een statement maken in jouw interieur? Kies dan voor een stijlvolle zwarte PVC vloer. In onze collectie vind je klik en plak PVC in diverse vormen en structuren. Ontdek het volledige aanbod en selecteer de zwarte PVC vloer die perfect past bij jouw interieur.

11 producten

per pagina

11 producten

per pagina

Zware PVC vloer: duurzaam en stijlvol

Een donkere PVC vloer geeft jouw interieur in een keer een prachtige en stijlvolle uitstraling. Bovendien is er ontzettend veel variatie binnen één kleur waardoor geen enkele plank hetzelfde is. Hierdoor krijgt een zwarte PVC vloer een mooie natuurlijke uitstraling. Wat dacht je bijvoorbeeld van een PVC marmerlook in de kleur zwart of een zwarte PVC visgraat vloer? Het handige aan PVC is dat het geschikt is voor iedere ruimte, van de woonkamer, keuken tot de badkamer. Bovendien is een PVC vloer heel duurzaam omdat het geen natuurlijke grondstoffen vraagt en gaat bijvoorbeeld langer mee dan laminaat. Je kunt dus jarenlang genieten van jouw prachtige nieuwe zwarte PVC  vloer.

Voordelen van een zwarte PVC vloer

PVC vloeren hebben diverse voordelen die het interessant maken om dit materiaal te kiezen als nieuwe vloer. Zo is het oersterk en gemakkelijk schoon te houden omdat vuil zich niet makkelijk kan hechten aan de vloer. Daarnaast is het goed bestand tegen vocht, handig als je kinderen hebt die wel eens een beker omstoten of voor natte poten van je huisdier na een regenachtige dag. Bovendien is PVC een goede geleider van temperatuur, wat het een ideale vloer maakt als je vloerverwarming hebt. Tot slot heeft PVC ook een geluiddempend effect waardoor het bijdraagt aan een goede akoestiek in huis en voorkomt dat een ruimte hol klinkt. Kortom: meer dan genoeg redenen om een zwarte PVC vloer aan te schaffen.

Zwarte PVC tegels of zwarte PVC stroken?

Op het gebied van PVC vloeren heb je twee mogelijkheden: PVC tegels of PVC stroken. Beide hebben andere kenmerken. PVC stroken lijken het meeste op een houten vloer en zijn vrij flexibel. De meest populaire variant is de PVC visgraat vloer. De vloer wordt één geheel doordat de PVC stroken aan elkaar gelijmt worden in een gewenste richting. Fan van de industriële of moderne woonstijlen? Dan zijn PVC tegels de juiste keuze, qua leggen werkt het hetzelfde maar de uitstraling is anders. Met zwarte PVC tegels creëer je meer de look van plavuizen zoals bij een betonlook of natuursteen.

PVC laminaat zwart

Wil je zelf jouw nieuwe zwarte PVC vloer gaan leggen? De makkelijkste variant om dit mee te doen is PVC laminaat. Dit type laminaat, wat ook wel PVC kliklaminaat genoemd wordt, heeft alleen maar harde vloeronderdelen. Het is vergelijkbaar met een plank en is voorzien van een stevige kunststof onderlaag. Hierdoor kun jij al jouw zwarte PVC laminaat eenvoudig aan elkaar klikken.

Maak gebruik van onze professionele plaatsingsservice

Heb je twee linkerhanden? Geen zorgen! Bij Carpetright is het mogelijk om jouw nieuwe zwarte PVC vloer door onze ervaren specialisten te laten leggen. Wij komen de vloer opmeten en kunnen een totaalplaatje regelen door bijvoorbeeld ook plinten of een passende ondervloer te plaatsen. Plan een winkelafspraak in of een thuisafspraak en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Is zwart toch niet de kleur die zoekt? Kijk bij de grijze PVC vloeren in ons assortiment.

Huidige filters
  1. Kleur Zwart Verwijder dit artikel
Naar boven