Ruimte

De juiste vloer voor elke ruimte in huiswoonsfeer past.

De beste vloer voor een kinderkamer, woonkamer, keuken of slaapkamer? Wij hebben ze in huis! We hebben ze overzichtelijk voor je op een rijtje gezet met hun voor- en nadelen. Hier kun je op letten bij de aanschaf van een nieuwe vloer.

Dé redenen om voor Carpetright te kiezen:

  • De grootste keuze in vloeren van Nederland
  • Een vloer voor elke ruimte in huis: van de badkamer tot de werkkamer
  • Kies uit laminaat, vinyl, PVC, laminaat en parket
  • Vloeren met allergievrije eigenschappen of een waterproof coating
  • Van elk tapijt kan een vloerkleed op maat worden gemaakt
  • Eerlijk advies van onze deskundige adviseurs
  • Voor elk budget een geschikte keuze

Vind de perfecte vloer voor elke woonruimte

Laat je inspireren door het grootste aanbod vloeren van Nederland

Aan een vloer voor de slaapkamer stel je andere eisen dan een vloer voor de woonkamer. Zo draait het in een slaapkamer om ontspannen en daar hoort een vloer bij die prettig is om met blote voeten overheen te lopen. De vloer van de woonkamer is bepalend voor je interieur. Hier breng je veel tijd door, misschien wel samen met je kinderen en huisdieren, dus deze vloer moet tegen een stootje kunnen. Carpetright heeft de juiste vloer voor elke ruimte in huis. Of het nu om je werkkamer of de badkamer gaat. 

Voor welke woonruimte zoek jij een vloer? We hebben de beste vloeren voor elke ruimte in huis geselecteerd. Laat je inspireren!  

Heb je behoefte aan persoonlijk advies?

Onze adviseurs helpen je graag!

Kom langs in een van onze 92 woonwinkels door heel Nederland. Hier kun je onze complete collectie vloeren en raamdecoratie bewonderen en voelen. Wist je dat we ook expert zijn op het gebied van trapbekleding en complete traprenovaties uitvoeren? Kom langs voor meer informatie of vraag online direct een traprenovatie offerte aan. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Maak online een afspraak, dan zorgen we dat we alle tijd voor je hebben. 

Laden...
Naar boven