naar boven

Tapijt

Tapijt

Een goed tapijt geeft u dat echte ‘thuis’ gevoel. Het geeft warmte, textuur en persoonlijkheid, terwijl het sterk genoeg is om dagelijks gebruik aan te kunnen. Sommige tapijten zijn meer geschikt voor de ene ruimte dan dat andere dat zijn. Dus als u zich aan het oriënteren bent op tapijt, houd dan rekening met welke soort vezel, textuur en stijl het beste past in uw huis en in de ruimte waar het tapijt geplaatst wordt. Wij bieden vele soorten tapijten aan, waaronder wollen tapijten, berber tapijten, bouclé tapijten en frisé tapijten, zodat u een tapijt kunt kiezen dat aansluit bij uw persoonlijke wensen.
Bestel een gratis vloerstaal van onze meest populaire vloeren online of bezoek een van onze winkels voor onze complete collectie.

Eenmaal overtuigd van de veelzijdigheid en flexibiliteit van tapijt is het moment daar om te bepalen welk soort tapijt het beste bij uw stijl en smaak aansluit. Net als bij andere vloersoorten kan tapijt de sfeer in een ruimte bepalen. Door de juiste kleur tapijt te kiezen die aansluit bij uw interieur kan de kamer veranderen in de sfeer die u voor ogen heeft. Met een ruime kleurkeuze kunt u bij Carpetright voor elke wens terecht. Als het gaat om de structuur van het tapijt zijn er zes verschillende structuren mogelijk. Zo kiest u voor een glad en comfortabel oppervlak een “Saxony” structuur, en die zorgt ook voor een relaxte look die voetafdrukken en stofzuigerstrepen onzichtbaar maakt. In ons assortiment vindt u onder andere tapijt op rol en tapijttegels, maar het is ook mogelijk om van tapijt een vloerkleed op maat te laten maken. Bij Carpetright is er altijd wel een aanbieding die een goedkoop tapijt voor u mogelijk maakt. Wilt u eerst een tapijt uitproberen? Dan kunt u gratis een vloerstaal bestellen.

Producten 1-12 van 1426

van € 16.99 m2

voor € 15.29 m2

van € 16.99 m2

voor € 15.29 m2

van € 16.99 m2

voor € 15.29 m2

Producten 1-12 van 1426

Deze site maakt gebruik van Cookies. Als u doorgaat met browsen accepteert u deze cookies. Meer weten?