Grijs tapijt in het interieur? Keuze uit 450+ tapijten

Laden...

Grijs tapijt

Met een grijs tapijt in huis zit je altijd goed. Waarom? Omdat deze rustige kleur een stijlvolle basis vormt in de ruimte en gemakkelijk te combineren is met de rest van je interieur. Bekijk onze collectie grijze vloerbedekking, verkrijgbaar in diverse kleurtinten, materialen en afmetingen.

48 van 469 producten

per pagina

48 van 469 producten

per pagina

Van donkergrijs tot lichtgrijs tapijt

Grijze vloerbedekking is verkrijgbaar in verschillende varianten, dit maakt grijs tapijt ontzettend multifunctioneel en veelzijdig. Ben je op zoek naar tapijt dat rust uitstraalt? Kies dan voor een effen grijs tapijt in bijvoorbeeld lichtgrijs of donkergrijs. Maar ook een mix van kleuren is mogelijk, zoals een blauw grijs of groen grijs tapijt. Liever een opvallende look? Kies dan voor tapijt met een patroon zoals geografische lijnen, marmer patroon of juist een vintage design. Je kunt er vervolgens voor kiezen je favoriete grijze tapijt in tapijttegels of op rol te halen. Heb je twee linker handen? Dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor onze professionele plaatsingsservice. Onze stoffeerders komen dan bij je langs en kunnen ook direct een deurmat of plinten plaatsen voor de complete look.

De voordelen van tapijt

Tapijt is niet gemaakt van één soort materiaal, maar is vaak juist een mix. Denk aan materialen zoals wol, sisal, polypropyleen, polyester en polyamide. Hierdoor zijn grijze tapijten niet alleen vuil- en vochtafstotend, maar ook heel sterk en voelt het comfortabel aan. Bovendien werkt het isolerend en geluiddempend, daarom is het ook een veel gekozen materiaal voor op de trap. Altijd een warme en zachte ondergrond dus! Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar grijze vloerbedekking voor in de woonkamer, eetkamer, gang, trap of juist de slaapkamer. Voor iedere ruimte is er een passend tapijt te vinden.

Soorten materialen

Bij het kiezen van een nieuw grijs tapijt is het belangrijk dat je nadenkt over het onderhoud. Een vloerbedekking met een lage pool is namelijk veel minder gevoelig voor vuil en hierdoor ook gemakkelijk schoon te houden en te krijgen. Wil je liever direct sfeer toevoegen aan je interieur? Dan is een hoogpolig tapijt is ideale keuze, dit vergt alleen iets meer onderhoud omdat er door de hogere pool juist wat makkelijker vuil kan blijven hangen. Gelukkig is dat met regelmatig stofzuigen zo weer opgelost.

Grijs tapijt koop je bij Carpetright

Is jouw zoektocht naar een grijs tapijt geslaagd? Mooi! Plaats dan direct je bestelling via onze webshop en voor je het weet heb je jouw items al in huis. Kies ervoor om het tapijt gemakkelijk bij jou thuis te laten bezorgen of haal je bestelling gratis af bij een Carpetright winkel bij jou in de buurt via Click&Collect. Wil je liever eerst persoonlijk advies? Dat kan! In onze showrooms staan onze vloerbedekking specialisten voor je klaar om jou te helpen bij je zoektocht naar het perfecte grijze tapijt. Bekijk de hele collectie in het echt en neem eventueel wat vloerstalen mee, zodat je alles thuis op je gemak kunt bekijken.

Naar boven