Zwart tapijt kopen? Ruime keuze uit 100+ soorten

Laden...

Zwart tapijt

De kleur zwart past eigenlijk bij alles, en dat is ook het geval voor een zwart tapijt. Deze tijdloze kleur staat prachtig in combinatie met iedere woonstijl en zorgt direct voor sfeer in huis. Hoogpolig of laagpolig, een vloerbedekking is altijd zacht en comfortabel. Ontdek ons volledige aanbod zwarte tapijten en kies de variant die het beste bij jouw interieur past.

96 van 107 producten

per pagina

96 van 107 producten

per pagina

De voordelen van tapijt

Zwarte vloerbedekking is gemaakt van verschillende materialen zoals polyester, polypropyleen, polyamide, wol en sisal. Dit maakt tapijt niet alleen sterk en vuil- en vochtafstotend, het zorgt er ook voor dat het comfortabel aanvoelt. Kies voor zwart tapijt in de slaapkamer, woonkamer, gang of voor op de trap. Maar tapijt heeft nog veel meer voordelen. Hierbij de belangrijkste op een rij:

  • Geluiddempend
  • Isolerend
  • Werkt tegen stof allergie
  • Zorgt voor een warme uitstraling
  • Het is goedkoop

Waar moet ik op letten?

Het kiezen van het juiste zwarte tapijt kan lastig zijn. Daarom geven we je graag wat tips zodat je weet waar je op moet letten bij het maken van je keuze. Denk als eerste na over het leggemak, wil je het tapijt zelf leggen? Dan zijn tapijttegels de beste optie. Liever zwarte vloerbedekking kamerbreed vanaf de rol? Dan is het beter om het leggen aan een professional over te laten. Ook het onderhoud en poolhoogte zijn belangrijk. Een laagpolig zwart tapijt is minder gevoelig voor vuil en makkelijk schoon te maken. Maar een zwart hoogpolig tapijt zorgt juist voor meer uitstraling in de ruimte. Ook zegt het gewicht van tapijt iets over de kwaliteit ervan. Hoe zwaarder het tapijt, des te stabieler het tapijt ligt. En hoe hoger de dichtheid van de stof, des te beter de kwaliteit is. Heb je moeite met kiezen? Geen zorgen! Kom langs in één van onze winkels en onze vloerbedekking specialisten helpen je graag verder met uitzoeken van het juiste zwarte tapijt.

Zwart tapijt op maat

Bij het leggen van tapijt wil je natuurlijk zo min mogelijk snijverlies. Het is daarom aan te raden om van te voren de ruimte goed op te meten. Gaat het om een trap? Meet dan de verticale delen (de stootborden), de diepte van de treden (gemeten aan de diepste kant) en de ronding van alle trapneuzen. Heb je hulp nodig met het inmeten? Maak dan gebruik van onze opmeetservice. Een van onze professionele stoffeerders komt het dan bij jou thuis opmeten. Zo weet je zeker dat je de goede maten hebt en de juiste prijs betaalt voor je nieuwe zwarte vloerbedekking.

Zwart tapijt kopen?

Heb je een keuze kunnen maken voor een nieuwe zwart tapijt? Super! Bestel hem dan gemakkelijk en snel via onze webshop. Je kunt ervoor kiezen om de vloerbedekking thuis te laten bezorgen of haal jouw bestelling gratis af bij een Carpetright winkel bij jou in de buurt. Heb je toch nog twijfels? Geen zorgen, breng een bezoek aan één van onze showrooms en bekijk onze collectie zwarte tapijten in het echt. Neem eventueel gratis vloerstalen mee zodat je thuis op je gemak kunt kijken welke variant het mooiste staat in jouw interieur.

Naar boven