Laden...

Vloeren van Tarkett

Een vloer kan gezien worden als de basis van je ruimte. Je zet er letterlijk al je interieur op en laat alles goed met elkaar matchen om zo bijvoorbeeld tot een prachtige woon- of slaapkamer te komen. Met het leggen van de juiste vloer begint dus eigenlijk alles. Als je naar een nieuwbouwhuis verhuist heb je bij het leggen van de vloer meteen de mogelijkheid om een bepaalde setting te creëren. Maar ook als je al wat langer in een huis woont heb je met een vloer van Carpetright de kans om in een mum van tijd een compleet nieuwe look te realiseren. Een van de mogelijkheden die je hebt is kiezen voor een vloer van Tarkett. Dit bedrijf maakt pvc vloeren, laminaat vloeren en nog veel meer. Op deze pagina vind je alle informatie over deze producent van kwalitatief indrukwekkende vloeren.

Laat je vloer leggen door de professionele plaatsingsservice.

Vinyl vloeren

Tarkett is één van die bedrijven die zich niet op één specifieke vloer heeft gestort, maar een breed assortiment nastreeft. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan het leggen van een vinyl vloer? Een vinyl vloer is voordelig, makkelijk schoon te maken en nog veel belangrijker: het biedt je de uitgelezen kans om dé look neer te zetten waar je blij van wordt. Tarkett heeft verschillende designs voor je in petto. Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Bij een vloer denk je wellicht meteen aan een klassieke houtlook, maar dat is echt niet het enige dat je met je vloer kunt doen.

Toch is en blijft de houtlook enorm populair en dat komt omdat er ongelooflijk veel variaties mogelijk zijn. Dat zie je bijvoorbeeld terug bij Forest Wood van Tarkett waarbij je met schuine lijnen en heldere kleuren mooie effecten creëert.

Bekijk hier een aantal van onze Tarkett vloeren

Meer over Tarkett

Dat Tarkett een blijvertje is binnen de markt van de vloeren mogen duidelijk zijn. Dit bedrijf bestaat uit 34 industriële locaties die zijn verspreid over de hele wereld en in totaal zijn er meer dan 12.500 mensen die zich medewerker van dit prachtige bedrijf mogen noemen.

Het is goed om te zien dat Tarkett vloeren produceert met met milieu in het achterhoofd. Zo zijn er 24 onderzoekslaboratoria die dus niet alleen zorgen voor de best mogelijke vloeren, maar waar ook wordt onderzocht hoe het milieu zo goed mogelijk gespaard kan worden. Continu innoveren en duurzame manieren van produceren bedenken zit dan ook in het DNA van dit bedrijf.

Naar boven