Vloerkleed 120x170 cm kopen? Bekijk alle vloerkleden

Laden...

Vloerkleed 120x170

Als je op zoek bent naar een vloerkleed dat niet te groot én niet te klein is, dan is een vloerkleed van 120x170 cm perfect. Dit formaat leent zich voor een plekje in de zithoek, kinderkamer of andere kleine kamer. Bij Carpetright vind je een breed assortiment vloerkleden van deze afmeting. Kies uit verschillende materialen, kleuren en dessins.

24 van 30 producten

Pagina
per pagina

24 van 30 producten

Pagina
per pagina

Vloerkleden van 120x170 cm koop je bij Carpetright

Een vloerkleed kan diverse vormen hebben, in het geval van een kleed met de afmeting 120x170 cm is dit een rechthoek. Rechthoekige vloerkleden zijn de meest gekozen vorm en dat is niet voor niks! Of je nu onder je salontafel of bank in de woonkamer een vloerkleed wilt leggen of juist een mooie binnenkomer wilt creëren in de hal, het laat al je meubels nóg beter tot z’n recht komen. Bij Carpetright kun je terecht voor vloerkleden van 120x170 cm in verschillende kleuren, materialen en stijlen. Van aardse kleuren zoals bruin, beige en wit, landelijke tapijten en moderne tot trendy dessins in katoen en polyester. Kies jouw favoriete rechthoekige vloerkleed van 120x170 cm!

Meten is weten

De keuze is gemaakt, het wordt een 120x170 vloerkleed! Een handige tip van ons: voordat je onze winkel bezoekt of online je bestelling plaatst is het aan te raden om eerst thuis aan de slag te gaan met een rolmaat of tape. Plak hiermee op de vloer een rechthoek van 120 cm bij 170 cm en kijk of dit goed past. Neem hierin ook de verhouding met bijvoorbeeld een bank, tafel of bed mee. Door dit op voorhand te doen weet je zeker dat jouw nieuwe kleed een waardevolle toevoeging is in jouw interieur en het allerbelangrijkste, dat het ook past. Een vloerkleed van 120x170cm is een klein formaat wat in elk interieur goed tot zijn recht komt.

Hoogpolig of laagpolig 120x170 cm vloerkleed?

Voor een 120x170 cm vloerkleden heb je de keuze uit 2 verschillende poolhoogtes. Hoogpolige vloerkleden of tapijten zijn handig als je een warm vloerkleed wilt hebben en een knusse sfeer in je woon-of slaapkamer wilt creëren. Ze hebben ook een goede geluidsisolerende werking. Als tweede kun je kiezen voor een laagpolig vloerkleed 120x170 cm. Dit soort kleden zijn gemakkelijk in onderhoud, gewoon even stofzuigen en eventuele vlekken met een schone natte doek verwijderen. Bovendien is zo’n kleed eenvoudig te combineren met kinderen of huisdieren. Kies op basis van jouw woonsituatie en wensen dus de gewenste poolhoogte voor jouw 120x170 cm vloerkleed.

Koop jouw vloerkleed 120x170 online

Heb je jouw nieuwe favoriete vloerkleed van 120x170 gevonden? Super! Nu zit er nog maar één ding op, bestellen in onze webshop zodat je hem zo snel mogelijk een plekje kunt geven in jouw interieur. Uiteraard kun je de vloerkleden ook eerst in het echt komen bekijken in een van onze winkels. Heb je nog een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice of bekijk de meest gestelde vragen. Onze klantenservice is iedere werkdag bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur. In ons assortiment hebben we nog meer rechthoekige afmetingen zoals een vloerkleed van 200x290cm.

Huidige filters
  1. Afmeting 120X170 Verwijder dit artikel
Naar boven