Vloerkleed 160x230 kopen? bekijk alle opties online | Carpetright

Laden...

Vloerkleden 160x230 cm

Vloerkleden met een afmeting van 160x230 cm zijn nog erg populair. In het assortiment van Carpetright vind je ongelooflijk veel verschillende vloerkleden in de mooiste designs.

24 van 137 producten

Pagina
per pagina

24 van 137 producten

Pagina
per pagina

De mooiste vloerkleden van 160x230 cm koop je bij Carpetright

Hoe bepaal je nu of een vloerkleed van 160 bij 230 cm de juiste keuze is voor jou en waar moet je allemaal op letten als je een specifiek vloerkleed overweegt? Om je te helpen hebben we enkele handige tips voor je verzameld. Jouw nieuwe vloerkleed is zo dichterbij dan je denkt.

Kies voor de perfecte balans

Vloerkleden zijn er zoals je ongetwijfeld weet in alle soorten, vormen en maten. Het kan daarom best lastig zijn om snel de juiste keuze te maken, maar geen nood! Met een paar slimme tips hak je de knoop snel door. Zoals gezegd is een vloerkleed van 160x230 cm, oftewel 1.60 bij 2.30 meter erg populair. Om te kunnen beslissen of deze afmeting ook iets voor jouw ruimte is, kun je op voorhand al een aantal stappen ondernemen.

Zo is het bijvoorbeeld slim om even aan de gang te gaan met een rolmaat/meetlint en een rolletje tape. Op intuïtie zou je natuurlijk makkelijk een vloerkleed uit kunnen zoeken, maar met wat kleine moeite zie je letterlijk voor je hoe je nieuwe ruimte eruit gaat zien als het vloerkleed binnen is. Plak een rechthoek op de huidige vloer en neem in je op of dit de juiste maat is voor jou. Denk hierbij ook aan de verhoudingen tussen bijvoorbeeld een bed of een bankstel.

Daarnaast is het ook leuk om eens te variëren. Je kunt het vloerkleed bijvoorbeeld ook schuin leggen. Experimenteer erop los en ontdek dat je met een kleine aanpassing meteen een totaal nieuwe look creëert!

Van tapijt naar uniek vloerkleed

Intussen weet je vast dat het assortiment van Carpetright op het gebied van vloerkleden lekker uitgebreid is. Maar wist je ook dat er nóg een mogelijkheid is om het perfecte vloerkleed te vinden? We maken namelijk graag alles op maat voor je. Als je bijvoorbeeld een prachtig tapijt hebt gevonden en er stiekem van baalt dat er geen vloerkleden van zijn, dan helpen we je graag. We maken er dan in een mum van tijd een 160x230 cm vloerkleed van voor je!

Huidige filters
  1. Afmeting 160X230 Verwijder dit artikel
Naar boven