Vloerkleed 200x290 cm kopen? Ontdek de collectie

Laden...

Vloerkleden 200x290

Een vloerkleed van 200x290 cm is een ideaal formaat als je ruimtes met elkaar wilt verbinden, het geluid in een ruimte wilt dempen of gewoon op zoek bent naar een finishing touch voor jouw interieur. In de collectie van Carpetright vind je talloze vloerkleden van deze afmeting in verschillende kleuren, materialen en stijlen. 

144 van 190 producten

per pagina

144 van 190 producten

per pagina

Een 200x290 vloerkleed in iedere kleur

Als je kiest voor een relatief groot vloerkleed, staat dit niet alleen heel sfeervol in iedere ruimte, maar is het ook een makkelijke manier om snel een andere look te creëren. In de collectie van Carpetright vind je 200x290 vloerkleden in verschillende kleuren en stijlen. Ben je op zoek naar een subtiel vloerkleed? Kies dan bijvoorbeeld voor aardse tinten zoals een beige vloerkleed, taupe of een bruin kleed. Het voordeel van deze kleuren is dat ze eenvoudig te combineren zijn. Wil je liever een meer uitgesproken vloerkleed? Ga dan voor een ruit dessin, multicolor vloerkleed of prachtig vintage vloerkleed 200x290. Waar je wel op moet letten bij het kiezen van de kleur is de lichtinval. Een vloerkleed voor het raam in de woonkamer wordt vaak verlicht door de zon waardoor kleuren natuurlijk ogen. Andersom werkt dit precies hetzelfde. Probeer hier zo goed mogelijk rekening mee te houden als je twijfelt tussen verschillende kleuren.

Hoogpolig of laagpolig tapijt 200x290?

Het materiaal van je nieuwe vloerkleed is ook erg belangrijk. Leg je een vloerkleed in de woonkamer? Dan wordt er veel op gelopen en is de kans op knoeien groot als je kinderen hebt. Een laagpolig 200x290 vloerkleed is dan de beste optie. Een bijkomend voordeel is dat dit type kleed gemakkelijk is schoon te maken. Ben je op zoek naar een warme uitstraling en een 200x290 kleed waar je letterlijk warme voeten van krijgt? Kies dan voor een hoogpolig vloerkleed.

Meten is weten

Ondanks het feit dat je weet dat je een vloerkleed 200x290 wilt kopen, is het heel slim om de ruimte eerst op te meten voordat je deze online bestelt of koopt in één van onze winkels. Waarom? Omdat je er bij het neerleggen van het vloerkleed natuurlijk niet achter wilt komen dat het te groot of te klein is. Meten kan met een rolmaat, maar nog beter is om het visueel te maken met tape of kranten. Maak een rechthoek van 200 cm bij 290 cm en kijk of dit goed past in de gewenste ruimte. Door dit op voorhand te doen weet je zeker dat jouw nieuwe 200x290 vloerkleed goed tot zijn recht komt in jouw interieur. Is een 200x290 vloerkleed toch iets te groot voor je? Bekijk dan onze collectie vloerkleden 120x170cm, 160x230cm en kleden van 200x200cm.

Afwerking op maat

Bij Carpetright vind je niet alleen vloerkleden in alle soorten en maten. We bieden je ook de mogelijkheid om voor een persoonlijke afwerking te kiezen. Dit geeft je vloerkleed een uniek uiterlijk en een goede afwerking zorgt bovendien voor bescherming tegen slijtage en beschadigingen aan de randen. Kies bijvoorbeeld uit een linnen of leren band of laat de rand juist naar onderen omvouwen. Laat je inspireren door alle mogelijkheden.

Bezoek onze winkels voor nog meer vloerkleed inspiratie

Een nieuw 200x290 vloerkleed uitzoeken kan een hele opgave zijn, dat is ook door het ruime aanbod ook helemaal niet gek. Heb jij moeite met de knoop doorhakken? Geen zorgen! 

Onze vloerkleed specialisten staan voor je klaar om al jouw woonwensen te bespreken en te helpen in jouw zoektocht naar het perfecte 200x290 vloerkleed. Maak hiervoor een afspraak bij een Carpetright winkel bij jou in de buurt. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice of bekijk de meest gestelde vragen. De klantenservice is elke werkdag bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Huidige filters
  1. Afmeting 200X290 Verwijder dit artikel
Naar boven