Vloerkleed 200x300 cm kopen? Dit zijn de opties | Carpetright

Laden...

Vloerkleed 200x300 cm

Ben je op zoek naar een vloerkleed van 200x300? Dan ben jij Carpetright aan het juiste adres. Bekijk ons aan assortiment met vloerkleden hier of kom langs bij een van onze winkels.

96 van 190 producten

per pagina

96 van 190 producten

per pagina

Koop je vloerkleed van 200x300 cm bij Carpetright

Met een mooi vloerkleed van 200x300 cm heb je de mogelijkheid om jouw ruimte helemaal ‘af’ te maken. Maar een vloerkleed van 200x300 cm kopen doe je natuurlijk niet zomaar. Hoe weet je nu zeker dat je de juiste maat te pakken hebt, waar moet je op letten als je knopen door gaat hakken en welke mogelijkheden heb je allemaal als je de zoektocht naar een nieuw vloerkleed start? Om je te helpen hebben we alle informatie over deze populaire maat voor je op een rijtje gezet.

Houd rekening met de balans

200x300 cm, oftewel 2 bij 3 meter, is één van de populairste afmetingen van het moment, maar hoe kom je erachter of deze variant ook bij jou past? Ten eerste is het slim om rekening te houden met de rest van het interieur en de afmetingen van je ruimte. In een relatief kleine slaapkamer van pakweg 4 bij 4 oogt dit vloerkleed totaal anders dan in een ruime woonkamer die dubbel zo groot is.

Het is aan te raden om dus even met een meetlint en wellicht wat tape aan de gang te gaan. Met de tape heb je de mogelijkheid om jouw nieuwe vloerkleed van 200x300 cm op de grond te tekenen en zo zie je precies welke invloed dit heeft op de rest van de ruimte. Vergeet daarnaast ook de kleur van je nieuwe vloerkleed niet want die is net zo belangrijk als de afmeting. De kleur, de afmeting en de rest van de ruimte moeten perfect in balans zijn om er een succes van te maken. Ook is het materiaal bepalend voor het effect van het vloerkleed. Zo zijn wollen en vintage vloerkleden momenteel erg populair.

Van een tapijt naar een 200x300 cm vloerkleed?

In het assortiment van Carpetright vind je veel tapijten met een afmeting van 2 bij 3 meter, maar wist je dat het daar niet stopt? Bij Carpetright heb je namelijk de mogelijkheid om jouw eigen vloerkleed op maat te laten maken. Laat je daarom vooral ook inspireren door onze verschillende tapijten. Wellicht zit daar een mooi exemplaar voor je tussen en die maken we vervolgens graag op maat voor je. Zo weet je zeker dat je een uniek vloerkleed in huis haalt!

Tip: is een vloerkleed van 200x300 cm net te groot voor je? Kijk dan eens bij vloerkleden van 160x230 cm.

Huidige filters
  1. Afmeting 200X290 Verwijder dit artikel
Naar boven