Geel vloerkleed kopen: ontdek het assortiment

Laden...

Geel vloerkleed

Met een geel vloerkleed geef je je woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in huis een compleet nieuwe look. In het assortiment van Carpetright hebben we lekker veel keus voor je in petto zodat er altijd wel een geel vloerkleed tussen zit dat perfect aansluit op jouw wensen.

9 producten

per pagina

9 producten

per pagina

Gele vloerkleden in alle soorten en maten

De wereld van vloerkleden is ontzettend groot en dat geldt ook zeker voor de wereld van de kleuren. Dat betekent dat jouw perfecte vloerkleed vast in het assortiment zit, maar dat je hem wel even moet zien te vinden. We helpen je daar graag bij! Je bent gecharmeerd van een geel vloerkleed, maar hoe weet je nu zeker dat je de juiste kleur geel kiest en waar moet je op letten als je knopen door gaat hakken. Als je op het punt staat om bijvoorbeeld een vintage geel vloerkleed in huis te halen of een lichtgeel hoogpolig vloerkleed, dan is het slim om rekening te houden met een paar factoren.

In dit geval hebben we het dan vooral over de kleur. Probeer goed voor je te zien waar je het vloerkleed wil gaan plaatsen. Leg je je kleed in een door de zon goed verlichte woonkamer, of gaat het om een slaapkamer met 1 raam waar de zon niet altijd vrij spel heeft. De ruimte zal de kleur van het vloerkleed beïnvloeden. Een donkergeel vloerkleed kan in de hierboven beschreven woonkamer best licht ogen, terwijl hetzelfde kleed in de gang juist heel donker voor de dag komt. Probeer hier zo goed mogelijk rekening mee te houden bij het maken van je keuze.

Kies voor de juiste afmeting

Je hebt de juiste kleur geel gevonden en bent klaar om je vloerkleed te gaan kopen. Naast de kleur is het dan ook aan te raden om even wat tijd te steken in het vinden van de juiste afmeting. Zorg ervoor dat jouw nieuwe vloerkleed goed matcht met de rest van het interieur. Probeer in kaart te brengen hoe jouw ideale vloerkleed er qua afmetingen uit gaat zien.

Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een rolletje tape. Plak de rechthoek of de cirkel eens op de grond om te zien wat voor resultaat er tevoorschijn komt. Zo kom je na je aankoop niet voor verrassingen te staan.

Soorten gele vloerkleden

De kleur bepaalt het uiterlijk voor een groot gedeelte, maar de soort is minstens net zo belangrijk. Hoogpolige vloerkleden zorgen voor een knusse uitstraling en bieden veel warmte. Dit zijn perfecte vloerkleden voor in de woonkamer of de slaapkamer. Een laagpolig vloerkleed heeft daarnaast weer als voordeel dat ze makkelijker schoon te maken zijn en dat kan ideaal zijn in een kinderslaapkamer waar vaker wordt geknoeid. 

Zet de voordelen van de verschillende vloerkleden eens op een rijtje en ontdek welke soort het beste bij je past. Zo weet je zeker dat je de juiste keus maakt.

Van tapijt naar geel vloerkleed? Dat kan!

Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw perfecte vloerkleed er niet niet tussen zit. Vergeet dan niet om online of in de winkel om ook even naar de tapijten te kijken. Heb je een prachtig geel tapijt gevonden? Dan is het goed om te weten dat we daar een vloerkleed van kunnen maken als je dat wenst!

Wist je dat we je vloerkleed ook perfect af kunnen werken als je dat wenst. Denk aan festonneren en linnen banderen of banden van leer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier alles over afwerking

Advies nodig? We helpen je graag

Een nieuw vloerkleed koop je natuurlijk niet zomaar. Ben je op zoek naar extra advies? Het is dan goed om te weten dat de experts van Carpetright voor je klaar staan. Zo kun je bijvoorbeeld een winkelafspraak maken op een moment dat je zelf kiest. We nemen de tijd voor je en samen wordt er gekeken naar de mogelijkheden die er zijn.

Huidige filters
  1. Kleur Geel Verwijder dit artikel
Naar boven