Katoen vloerkleed kopen? Bekijk ons aanbod online

Laden...

Katoenen vloerkleed

Met een katoenen vloerkleed geef je elke ruimte een warme en sfeervolle uitstraling. Bij Carpetright kun je terecht voor een ruim assortiment katoenen vloerkleden in diverse prachtige kleuren en formaten. Kies jouw favoriet en geef je interieur een nieuwe look.

48 van 74 producten

Pagina
per pagina

48 van 74 producten

Pagina
per pagina

Voordelen van een katoenen vloerkleed

Katoen is een lekker luchtig en licht materiaal. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Het natuurlijke materiaal is voorzien van stevige vezels zodat de hoeken niet omvormen. Dit zorgt er ook voor dat een katoenen tapijt heel gemakkelijk is in onderhoud. Door de plat geweven structuur blijven er geen overtollige pluisjes of viezigheid op het vloerkleed liggen. Bovendien straalt katoen warmte uit waardoor het een waardevolle toevoeging is bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer. Een vloerkleed verbind niet alleen al jouw meubels met elkaar, het maakt ook nog eens één geheel van je interieur.

Kies uit talloze kleuren en stijlen

Bij Carpetright ben je aan het juiste adres voor een breed aanbod katoenen vloerkleden in verschillende stijlen en kleuren. Wil je een statement maken in jouw interieur? Kies dan bijvoorbeeld voor een vintage vloerkleed. De karakteristieke prints zorgen direct voor meer dimensie in de ruimte. En juist omdat het een katoenen vloerkleed is, zorgt het voor een mooie mix tussen luchtig materiaal en opvallende print. Liever een vloerkleed dat meer op de achtergrond valt? Wat dacht je van een katoenen vloerkleed in Scandinavische stijl, ze stralen minimalisme uit en zijn verkrijgbaar in aardse kleuren zoals zwart, wit en beige. Extra fijn: van alle tapijten kunnen we voor jou ook een vloerkleed op maat maken. Kies jouw favoriete kleur(en), gewenste afmeting en de geschikte vorm om zo een uniek vloerkleed samen te stellen.

Persoonlijk advies

Het is begrijpelijk dat je nog twijfels hebt na het zien van onze ruime collectie katoenen vloerkleden. Geen zorgen! Onze experts staan voor je klaar om extra advies te geven en jou te helpen de juiste keuze te maken. Kom dan langs in één van onze Carpetright winkels bij jou in de buurt voor een adviesgesprek. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we alle woonwensen en zoeken we het katoenen kleed uit dat voldoet aan al jouw eisen.

Katoenen vloerkleed online kopen

Bestel jouw nieuwe katoenen vloerkleed gemakkelijk en snel via de webshop van Carpetright. Laat jouw tapijt bij je thuis bezorgen of gebruik de handige Click & Collect optie bij één van onze Carpetright winkels bij jou in de buurt. Heb je nog vragen? Onze medewerkers van de klantenservice staan voor je klaar om je te helpen. Je kunt elke werkdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur contact met ze opnemen.

Huidige filters
  1. Samenstelling Katoen Verwijder dit artikel
Naar boven