Klein vloerkleed kopen? Bekijk alle vloerkleden

Laden...

Klein vloerkleed

Heb je geen plek voor een groot vloerkleed of wil je veel impact maken met een kleine toevoeging? Dan is het kopen van een klein vloerkleed de ideale manier. Bijkomend voordeel: het past sowieso in elke ruimte! Bij Carpetright vind je een breed aanbod kleine vloerkleden in verschillende kleuren, formaten, materialen en dessins. Bekijk de volledige collectie en kies jouw favoriet.

43 van 43 producten

Pagina
per pagina

43 van 43 producten

Pagina
per pagina

Voordelen van een klein vloerkleed

Het aanschaffen van een klein vloerkleed heeft verschillende voordelen. Je kunt het kleed op ontzettend veel plekken neerleggen. Bijvoorbeeld onder de bank, naast je bed of juist in de hoek van de kamer in combinatie met een leuk bijzettafeltje. Daarnaast zijn er ook plekken waar je in de eerste instantie misschien niet bij stilstaat. Denk aan een klein vloerkleed in de hal, badkamer, in de keuken of het toilet. Door de veelzijdigheid past het eigenlijk in elke ruimte. Daarnaast is een klein tapijt een subtiele manier om met één items het interieur net dat beetje extra te geven als je geen ruimte hebt voor een middelgroot of groot vloerkleed.

Kies uit verschillende materialen en stijlen

Het formaat van een vloerkleed is een ding, maar het is ook belangrijk dat je een klein vloerkleed kiest dat past bij jouw interieur. Ben je fan van de natuurlijke, bohemian interieurstijl? Kies dan voor een klein jute vloerkleed of bijvoorbeeld rotan. Maar ook als je juist een impact wilt maken en jouw vloerkleed een grote rol wilt laten spelen in de ruimte heb je bij ons meer dan genoeg keuze! Wat dacht je van een prachtig klein perzisch tapijt met karakteristieke print, landelijk  of juist een klein modern vloerkleed met strakke lijnen? Als je niet op zoek bent naar een print maar gewoon een effen kleur heb je de keuze uit kleine zwarte vloerkleden, witte en grijze maar beige vloerkleden, bruine tapijten. Kortom: meer dan genoeg mogelijkheden om jouw perfecte kleine vloerkleed te vinden.

Klein vloerkleed: in diverse afmetingen beschikbaar

Ook al neemt een klein vloerkleed niet zoveel ruimte in beslag, is het wel belangrijk dat je vooraf al bekijkt welke afmeting je precies wilt hebben. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Kleine vloerkleden zijn maximaal 100 cm lang of breed. Het meestvoorkomende formaat is een 80x150 vloerkleed maar je kunt bijvoorbeeld ook voor een klein rond vloerkleed kiezen. Dit breekt de strakke lijnen in huis en zorgt voor een speels effect. Wist je dat een klein vloerkleedje ook leuk is als buitenkleed? Dit staat gelijk heel gezellig onder je overkapping.

Persoonlijk advies van onze experts

We kunnen ons voorstellen dat je niet direct een keuze kunt maken, er zijn ook zoveel verschillende soorten kleine vloerkleden. Daarom helpen we graag bij het maken van de juiste keuze. Onze vloerkleden specialisten zijn voor je klaar om jou te voorzien van persoonlijk advies. Lijkt dit je wat? Kom dan langs in één van onze Carpetright winkels voor een adviesgesprek. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we al jouw woonwensen en zoeken we het kleine tapijt dat het beste bij jou past.

Klein vloerkleed online kopen

Ben je op zoek naar een klein vloerkleed? Dan ben je bij Carpetright aan het juiste adres. Kies jouw favoriet uit onze ruime collectie en bestel hem vervolgens gemakkelijk en snel via onze webshop. Voor de verzorging heb je twee opties: laat jouw kleine tapijt thuis bezorgen of kies voor de Click&Collectie optie bij een Carpetright winkel bij jou in de buurt. Goed om te weten: je krijgt minimaal 5 jaar garantie op onze vloerkleden en hebt altijd de mogelijkheid om binnen 14 dagen gratis retourneren. Heb je nog een vraag voorafgaand aan je aankoop? Neem dan contact op met onze klantenservice of bekijk de meest gestelde vragen. De klantenservice is elke werkdag bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Naar boven