Multicolor vloerkleed kopen? Ontdek onze collectie

Laden...

Multicolor vloerkleden

Heb je moeite om te kiezen voor één kleur of wil je gewoon een kleurrijke sfeermaker in huis halen? Dan is een multicolor vloerkleed precies wat je nodig hebt! Ontdek onze collectie gekleurde vloerkleden en kies de variant die jouw interieur de finishing touch geeft.

22 producten

per pagina

22 producten

per pagina

Meerkleurige vloerkleden in iedere stijl

Een multicolor vloerkleed hoeft niet perse heel druk te zijn, het ligt er maar net aan welke kleuren er in het kleed zijn verwerkt en wat de verhouding is. Bijvoorbeeld een hoofdkleur met andere kleuren als accent, zoals een modern vloerkleed met een grafisch design of een multicolor vintage vloerkleed. Maar het kan ook opvallender zoals een tapijt met een mooie bloemenprint of een kleurrijk patchwork vloerkleed. Afhankelijk van de kleuren kun je het mooi combineren of juist gebruiken om een contrast te creëren in de ruimte. Hoe je jouw nieuwe multicolor vloerkleed ook wilt inzetten, dankzij het ruime assortiment van Carpetright vind je vast en zeker wat je zoekt.

Het vinden van de juiste afmeting

Vloerkleden zijn beschikbaar in verschillende formaten en vormen. Denk aan vierkante kleden, meerkleurige vloerkleden in ronde vorm en gewoon rechthoekige varianten. Toch kan het lastig zijn om de juiste afmeting te vinden van jouw multicolor vloerkleed. Onze tip: plak met afplaktape de gewenste vorm op de grond en kijk hoe dit staat? Dit voorkomt onverwachte verrassingen achteraf. In de collectie van Carpetright vind je talloze formaten, de meest populaire afmetingen voor vloerkleden zijn: vloerkleden 160x230cm, vloerkleden 200x200cm en vloerkleden 200x300cm.

Een multicolor vloerkleed van passend materiaal

Behalve een mooie uitstraling in jouw interieur moet een meerkleurig vloerkleed natuurlijk ook praktisch zijn. Heb je bijvoorbeeld huisdieren of jonge kinderen? Dan is een laagpolig vloerkleed aan te raden omdat hier minder snel haren en vuil in blijft hangen en gemakkelijk is schoon te maken. Voor een knusse uitstraling is een hoogpolig vloerkleed juist weer heel handig, denk aan een meerkleurig wollen vloerkleed en zo heb je nooit meer koude voeten!

Persoonlijk advies van onze specialisten

Is het nog niet gelukt om een definitieve keuze te maken voor een meerkleurig vloerkleed? Geen zorgen! Onze vloerkleden specialisten staan voor je klaar met persoonlijk advies en helpen graag om het juiste multicolor vloerkleed te vinden. Plan hiervoor een thuisafspraak in of kom langs in één van onze Carpetright winkels bij jou in de buurt. Heb je nog vragen? Onze medewerkers van de klantenservice staan iedere werkdag van 09.00 uur tot 17.00 voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Huidige filters
  1. Kleur Multi Kleur Verwijder dit artikel
Naar boven