Rond vloerkleed 160 cm kopen? Bekijk ze allemaal!

Laden...

Ronde vloerkleden 160 cm

Een rond vloerkleed is de perfecte manier om met één kleine aanpassing, een interieur een compleet andere look te geven. Bekijk de volledige collectie ronde vloerkleden 160 cm en kies jouw favoriet.

19 producten

per pagina

19 producten

per pagina

Rond vloerkleed 160 cm voor ieder interieur

Ben je op zoek naar een nieuwe toevoeging aan jouw interieur? Dan is een rond kleed met een diameter van 160 cm precies wat je nodig hebt! Dankzij de speelse vorm geef je elke ruimte direct extra sfeer en breekt het met de rechte vormen. Voor een echte blikvanger is een rond vloerkleed met een opvallend design een goede keuze. Kies bijvoorbeeld voor een vrolijke bloemenprint, patchwork, bohemian of dierenprint. Wil je liever een rond tapijt 160 cm dat een stijlvolle basis vormt voor de rest van de accessoires in de ruimte? Ga in dat geval voor een vloerkleed in bijvoorbeeld een neutrale tint zoals zwart, crème, bruin of grijs. Qua styling kun je dan vervolgens alle kanten op. 

Een goed begin is het halve werk

Voordat je jouw zoektocht naar een nieuw rond vloerkleed 160 cm start, is het verstandig om eerst te kijken of het gewenste formaat past in de ruimte die jij voor ogen hebt. Je wilt na aankoop natuurlijk niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Om er snel achter te komen of een rond kleed 160 cm past in jouw interieur, kun je twee dingen doen: gebruik een rolmaat om de diameter van 160 cm op te meten op de gewenste plek. Voor een visueel beeld kan ook de afmeting in kranten op de grond worden uitgelegd om te kijken of het past. Hierdoor zie je in één oogopslag of het gewenste formaat mooi staat in de ruimte of dat een groter of kleiner formaat wellicht beter is, zoals een diameter van 150 cm of 180 cm. Hierna kun je overgaan tot het bestellen van jouw nieuwe ronde 160 cm vloerkleed.

Kom langs in onze showrooms voor meer vloerkleed inspiratie

Heb je een nieuw rond kleed 160 cm gevonden? Fijn! Dan zit er nog maar één ding op, jouw bestelling plaatsen via onze webshop. Goed om te weten: bij Carpetright ontvang je standaard minimaal 5 jaar garantie op ieder vloerkleed en heb je altijd de mogelijkheid om binnen 14 dagen gratis te retourneren. Heb je nog geen definitieve keuze kunnen maken? Kom dan langs in één van onze Carpetright winkels en ontdek het ruime aanbod ronde vloerkleden 160 cm en diverse andere stijlen in het echt. 

Huidige filters
  1. Afmeting R160 Verwijder dit artikel
Naar boven