Rond vloerkleed 200cm kopen? Bekijk ze allemaal!

Laden...

Ronde vloerkleden 200 cm

Met een groot rond vloerkleed haal je direct een stijlvolle sfeermaker in huis. Of je nu kiest voor een opvallend exemplaar of een rustige kleur als basis, een rond vloerkleed 200 cm komt in iedere ruimte mooi tot zijn recht. Bovendien breekt het met alle rechte hoeken in huis waardoor je gelijk een speels effect krijgt. Ontdek het volledige assortiment ronde 200 cm vloerkleden en kies het kleed dat het beste past bij jouw interieur.

21 producten

per pagina

21 producten

per pagina

Rond vloerkleed 200 cm in diverse materialen

Probeer je voordat je knopen door gaat hakken voor een nieuw rond vloerkleed goed voor te stellen wat je precies van een vloerkleed verwacht. Wil jij in de winter lekker knus voor de tv zitten met je voeten op een heerlijk zacht kleed? Dan is een hoogpolig vloerkleed precies wat je nodig hebt, bijvoorbeeld een rond vloerkleed 200 cm van wol. Ben je juist op zoek naar een vloerkleed waar veel overheen wordt gelopen en dat makkelijk schoon te maken moet zijn? Dan is een laagpolig vloerkleed van bijvoorbeeld polypropyleen of met katoen een betere keuze. Tip: bij Carpetright kun je gratis vloerstalen bestellen. Op die manier voel je het materiaal al echt en weet je precies wat je in huis haalt als je besluit om tot een aankoop over te gaan. Kies vervolgens uit een ruim aanbod kleuren en designs van moderne vloerkleden, Scandinavische en vintage kleden tot opvallende rode, blauwe vloerkleden of grijze kleden voor een rustige basis.

Kom niet voor verrassingen te staan

Het juiste vloerkleed vinden voor jouw ruimte vinden kan lastig zijn. Daarom is het slim om van te voren na te denken over de verhoudingen. Het is een groot cliché, maar meten is weten! Je wilt er achteraf natuurlijk niet achter komen dat jouw nieuwe vloerkleed net te groot of te klein is. Tip: sta je op het punt om een rond kleed 200 cm te kopen? Gebruik dan een rolmaat om de diameter van 200 cm op te meten op de gewenste plek. Liever gelijk een visueel beeld? Plak dan met afplaktape of kranten juiste afmeting op de grond. Zo zie je in één oogopslag of het mooi past in de ruimte. Is het toch wat aan de grote kant? Bekijk dan onze ronde 160 cm en 180 cm vloerkleden. Voor een visueel beeld kan ook de afmeting in kranten uitleggen op de grond om te kijken of het past. Hierdoor zie je in één oogopslag of het gewenste formaat mooi staat in de ruimte of dat een groter of kleiner formaat wellicht beter is, zoals een diameter van 150 cm of 180 cm. Hierna kun je overgaan tot het bestellen van jouw nieuwe ronde 160 cm vloerkleed.

Een rond kleed 200 cm koop je bij Carpetright

Heb je gevonden wat je zocht? Fijn! Bestel jouw nieuwe ronde vloerkleed 200 cm dan gemakkelijk en snel via onze webshop. Voor de bezorging heb je twee opties: laat jouw 200 cm ronde tapijt thuisbezorgen of kies voor de Click & Collect optie bij een Carpetright winkel bij jou in de buurt. Bovendien heb je altijd de mogelijkheid om tot 14 dagen gratis te retourneren en ontvang je minimaal 5 jaar garantie op al onze vloerkleden. Is het toch nog niet gelukt om een keuze te maken? Kom dan langs in één van onze showrooms en laat je inspireren door het ruime aanbod. 

Huidige filters
  1. Afmeting R200 Verwijder dit artikel
Naar boven