Wit vloerkleed kopen? Ontdek het assortiment

Laden...

Wit vloerkleed

Met een wit vloerkleed fleur je jouw ruimte op! Er zijn ongelooflijk veel designs en varianten van wit. Jouw smaak zit er dus zeker tussen! Bekijk ons aanbod witte vloerkleden hier.

15 producten

per pagina

15 producten

per pagina

Jouw witte vloerkleed scoor je bij Carpetright

Wanneer je op zoek bent naar een volledig wit, of misschien wel een zwart-wit vloerkleed, heb je bij Carpetright lekker veel te kiezen. Mooie witte vloerkleden, tapijten en karpetten in alle soorten en maten. Jouw nieuwe vloerkleed ligt al op je te wachten, je moet hem alleen even zien te vinden!

Past een wit vloerkleed in mijn huis?

Je hebt in je hoofd dat een zwart-wit geblokt vloerkleed goed in jouw slaapkamer zal ogen. Of wellicht denk je dat een hagelwit vloerkleed jouw woonkamer een frisse nieuwe look geeft. De kans is groot dat dat zo is, maar voordat je besluit om een wit vloerkleed te kopen is het wel zo fijn als je wat meer zekerheid hebt. Natuurlijk is het onmogelijk om 100% zekerheid te creëren, maar je kunt wel een aantal stappen ondernemen om de juiste keuze te maken.

Laat wit goed matchen met de rest

De kleur wit staat voor licht. Probeer jouw ruimte zo goed mogelijk in kaart te brengen en let daarbij vooral op de andere kleuren. Als je op dit moment weinig wit in je ruimte hebt, dan is de kans groot dat jouwe nieuwe witte vloerkleed niet voor overkill zal zorgen. Die overkill zou bijvoorbeeld ‘een dingetje’ kunnen worden als je ruimte al volstaat met veel witte meubels. Let daarnaast ook op de inval van het licht. Een wit vloerkleed oogt nu eenmaal anders in een door zonlicht verlichte woonkamer dan in een relatief donkere gang zonder ramen.

Tip: denk ook meteen een stapje verder. Lopen er een paar kinderen rond bij je thuis? Dan is wit misschien een risicovolle kleur! Denk ook goed naar over het materiaal van het vloerkleed. Wil je een hoogpolig of een laagpolig vloerkleed? Of wil je er juist een van wol? Allemaal zaken die je in overwegen moet nemen bij het kiezen van een vloerkleed.

Kies de juiste afmeting

De afmeting van jouw witte kleed is misschien wel net zo belangrijk als de kleur. De balans mag niet verstoord worden en de afmeting speelt daarbij een cruciale rol. Om niet voor verrassingen te komen te staan, is het slim om thuis alvast met een rolletje tape of plakband aan de slag te gaan. Ben je van plan om een wit vloerkleed van 1.10 m bij 60 cm te kopen? Teken dat rechthoek dan eens uit op jouw vloer. Zo zie je meteen welke ruimte het nieuwe vloerkleed in gaat nemen.

Van tapijt naar vloerkleed? Dat kan!

Zoals je vast en zeker al gezien hebt is het assortiment van Carpetright ongelooflijk uitgebreid. Vind je niet meteen wat je zoekt? Vergeet dan ook niet om even bij de tapijten te kijken. We maken van elk tapijt in een handomdraai een vloerkleed voor je. Zo haal je dus een uniek stukje textiel in huis!

Huidige filters
  1. Kleur Wit Verwijder dit artikel
Naar boven