Zwart vloerkleed kopen: bekijk alle opties

Laden...

Zwart vloerkleed

Met een zwart vloerkleed maak je jouw ruimte wellicht helemaal af! Je vindt ze in het assortiment van Carpetright in alle soorten en maten. Laat je hier inspireren en wie weet zit jouw nieuwe aanwinst er tussen!

11 producten

per pagina

11 producten

per pagina

Koop nu je zwarte vloerkleed bij Carpetright

Met een zwart vloerkleed kun je misschien wel meer dan je denkt. Wat dacht je van een functioneel vloerkleed in de gang, een prachtig hoogpolig kleed in de woonkamer of een zwart rond vloerkleed in de slaapkamer? Zoals je ziet heb je ongelooflijk veel opties. Maar waar moet je op letten als je op zoek gaat naar een zwart vloerkleed en welke varianten van zwarte vloerkleden zijn er eigenlijk allemaal? Om je te helpen met de zoektocht hebben we op deze pagina alle informatie voor je verzameld.

Van zwart tot zwart-wit geblokt en meer!

Dat zwart een donkere kleur is zal niet als een verrassing voor je komen, maar dat je met zwart als basis prachtige effecten kunt creëren misschien wel. Ben je op zoek naar een zwart vloerkleed en zoek je nog inspiratie? Kijk dan iets verder dan alleen een rechthoekig zwart vloerkleed. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar donkerblauw en donkergroen, kleuren die dicht tegen zwart aanschurken en misschien wel precies in huis hebben wat je zoekt.

Zwart-wit is de laatste jaren ongekend populair en mogen we ter inspiratie zeker niet vergeten. Een zwart-wit geruit vloerkleed valt hoe dan ook op. Durf jij het aan?

Denk aan het licht

Licht doet veel met kleur en daarom is het slim om hier rekening mee te houden als je een zwart vloerkleed wil gaan kopen. Een pikzwart vloerkleed oogt nu eenmaal anders in een door zonlicht verlichte woonkamer dan in een relatief donkere gang. Zelfs bij een kleur als zwart zijn de verschillen dan goed te zien.

Balans

De balans in de ruimte blijft belangrijk en zeker als je voor een uitgesproken kleur als zwart kiest, is het aan te raden om goed in kaart te brengen wat je precies van plan bent. Zo kan een zwart vloerkleed voor rust zorgen in een ruimte met veel interieur en accessoires. Ook hier spelen de kleuren een belangrijke rol. Een zwart vloerkleed zorgt misschien voor wat overkill als zwart al de meest voorkomende kleur in de ruimte is.

Van zwart tapijt naar vloerkleed

Het nieuwe zwarte vloerkleed moet natuurlijk perfect zijn en we kunnen het ons goed voorstellen als je nét niet kunt vinden wat je zoekt. Wist je dat het dan ook slim is om eens bij de tapijten te kijken? Bij Carpetright maken we van een tapijt een uniek vloerkleed als je dat wenst. Tip: denk ook eens aan een buitenkleed. Zo maak je het onder de overkapping nog gezelliger in de tuin!

Huidige filters
  1. Kleur Zwart Verwijder dit artikel
Naar boven