naar boven

  •   |
  • Werken bij Carpetright

Werken bij Carpetright

Carpetright is de grootste specialist van Europa in laminaat, vinyl, vloerkleden en tapijt. Met ruim 500 filialen in Europa (Engeland, Ierland, Nederland en België), waarvan 92 filialen in Nederland, is Carpetright de onbetwiste marktleider op haar vakgebied. Het zeer uitgebreide assortiment van Carpetright is van hoge kwaliteit en altijd scherp geprijsd. Belangrijke pijler van het succes van de organisatie is de inzet en het persoonlijke en professionele advies van onze collega’s.

Carpetright is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers die deel willen uitmaken van een stabiele maar ook groeiende organisatie in de detailhandel. In Nederland hebben we meer dan 400 medewerkers in dienst. Jaarlijks kunnen we gemiddeld 15 medewerkers feliciteren met hun 12,5 jarige of zelfs 25 jarige dienstverband bij Carpetright. Heel veel medewerkers zijn bij Carpetright gestart als stock medewerker en in de loop der jaren doorgegroeid naar filiaalmanager met verantwoordelijkheid over een eigen Carpetright filiaal.

Daarnaast benoemen we jaarlijks, per district én per functie, medewerkers van het jaar. Deze benoemingen zijn gerelateerd aan goede prestaties en vergroot het commitment en het werken in teamverband.

Waarom

werken bij Carpetright

Carpetright is dé specialist in vloerbedekking. Wij vinden het belangrijk dat de loopbanen van onze medewerkers in ontwikkeling blijven. Mede hierdoor kunnen wij ons bedrijf laten groeien.

 

Vacatures

Carpetright is aan het vernieuwen. En hoe! Met de aankomende verbouwing van 30 nieuwe winkels naar ons nieuwe concept, gaat Carpetright een nieuwe weg in.

Voor onze winkels in heel Nederland zijn wij op zoek naar ervaren, klantgerichte en gedreven mederwerkers die een passie hebben voor woninginrichting.
Wij hebben vacatures voor de volgende functies:

  • Storemanagers
  • Assistent storemanagers
  • Verkoopadviseurs

Ben je geïnteresseerd en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een bedrijf dat volop in beweging is?

Stuur dan je CV met een korte toelichting naar recruitment@carpetright.nl

 

Sollicitatieprocedure

Carpetright is een bedrijf dat zich blijft ontwikkelen en daardoor altijd op zoek is naar gemotiveerde mensen die het verschil willen en kunnen maken. Er zijn verschillende mogelijkheden om te solliciteren bij Carpetright.

 

Medewerkers

aan het woord

Lees hier hoe onze filiaalmedewerkers hun functie beleven. Per functie laat wij 2 medewerkers aan het woord om jou een kijkje in de keuken van Carpetright te geven.

 

Wat bieden we


Onze medewerkers werken hard om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, dus het is alleen maar eerlijk dat onze medewerkers goed beloond worden voor hun inspanningen. klik hier om te zien wat deze beloningen inhouden.

Deze site maakt gebruik van Cookies. Als u doorgaat met browsen accepteert u deze cookies. Meer weten?