Laden...

Samenwerking Carpetright en JumpXL

Als je van springen houdt ga je naar Jump XL. Carpetright en Jump XL hebben een nauwe samenwerking als het gaat om de (her)inrichting van Jump XL vestigingen. Zo werden er al meerdere vestigingen van Jump XL gestoffeerd door Carpetright Zakelijk. Daarbij staan de wensen van de franchisenemer centraal in samenspraak met de formule uitgangspunten. Geen wens is te gek zie ook de voorbeelden van Jump XL in Hengelo.

Een gepersonaliseerd welkom!

Voor Jump XL hebben we ervoor gekozen om het logo te verwerken in een 3d vloer. Een prachtig effect waarbij de jump logo’s verwerkt zijn in een digitaal geprinte vloer. Het effect wordt versterkt door een boven aanzicht van New York. Een prefecte hygiënische oplossing voor achter de balie of een bar gedeelte.

Een vloer die aansluit bij de sfeer

In het restaurant gedeelte zijn de zit plaatsen geaccentueerd door een inlegtapijt. Hierdoor wordt een huiselijk effect gecreëerd. Een fijne plek om even uit te rusten of om te wachten op de kinderen die aan het jumpen zijn.

Duurzame materialen

Elke vestiging heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeften. Voor deze Jump XL hebben we ervoor gekozen om een rode bies te verwerken in de vloer. Deze accentueert een hoogteverschil in de vloer. Veiligheid staat bovenaan en middels deze specifieke oplossing is de veiligheid weer gegarandeerd voor de klanten van Jump XL in Hengelo.

Functioneel voor intensief gebruik

Door ons ruime assortiment is er altijd een mogelijkheid te vinden die past binnen uw budget. Samen met u kijken we naar functionaliteit, duurzaamheid en specifieke veiligheidsaspecten. Carpetright zakelijk staat klaar voor u.

Naar boven