naar boven

  •   |
  • Contact Overzicht

Contact

Bij Carpetright zijn we toegewijd de beste service te leveren als u een nieuwe vloer koopt en we proberen u dan ook van start tot finish te helpen. Hier kunt u alle contactdetails vinden voor alle Carpetright vestigingen, ook kunt u de winkelzoeker gebruiken om de details van uw dichtstbijzijnde Carpetrightwinkel op te zoeken. Als u graag in contact wilt komen met één van onze specifieke afdelingen. Kies dan de juiste afdelingen in ons optiemenu en maak gebruik van het contactformulier op de pagina om uw vragen direct aan ons te versturen. Bij Carpetright zijn we altijd bezig om ons serviceniveau nog verder te verbeteren. Daarom wordt elke vorm van feedback, via het formulier op onze feedbackpagina, zeer gewaardeerd.

Winkels

Gebruik onze winkelzoeker, om alle gegevens van uw dichtstbijzijnde Carpetright winkel te vinden zoals het telefoonnummer, adres, openingstijden en de geboden faciliteiten.

 

Verkoop

& Advies

Heeft u interesse in een vloer, laat het ons weten. Wij helpen u graag bij het plaatsen van een bestelling of aanvullend advies.Per e-mail: onlinesales@carpetright.nl Gratis servicenummer: 0800-1515.

 

Klantenservice

& Aftersales

Als u al contact heeft opgenomen met uw plaatselijke Carpetright winkel, maar u het gevoel heeft dat u extra hulp nodig heeft om uw vraag volledig te beantwoorden dan kunt u contact opnemen met onze after sales afdeling.

 

Niet tevreden

over uw nieuwe vloer

Bij Carpetright besteden wij veel tijd aan het bieden van de beste service bij de aankoop van uw nieuwe vloer. Wij hopen u dan ook zo goed mogelijk te helpen gedurende het gehele aankoopproces. Als u niet volledig tevreden bent met uw nieuwe vloer, vragen wij u eerst contact op te nemen met de filiaalmanager waarbij u de vloer heeft gekocht.

 

Personeelszaken

Werken bij Carpetright

Bezoek onze Werken bij Carpetright pagina om een volledige lijst te zien van de beschikbare vacatures bij Carpetright en stuur ons je CV via de aanwezige link. Als u echter contact wilt opnemen met onze afdeling personeelszaken rondom een ander onderwerp, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

 

Marketing

Als u een vraag heeft over de advertenties, de website, sponsoring of acties, laat dan alstublieft uw gegevens achter via ons contact formulier.

 

Algemeen

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met ons Service Office.
Per telefoon: 030 263 1263

Per e-mail: info@carpetright.nl

Per post: Carpetright, Postbus 9396, 3506 GJ, UtrechtDeze site maakt gebruik van Cookies. Als u doorgaat met browsen accepteert u deze cookies. Meer weten?