Laden...

Veelgestelde vragen
Heb je een vraag over je bestelling of wil je een bestelling plaatsen bij Carpetright? We helpen je graag verder. Bekijk hier de veelgestelde vragen. Heb je het antwoord niet gevonden? Neem dan contact op met de klantenservice

Bestellen

We steven er naar om jouw bestelling binnen 5 tot 10 werkdagen te kunnen leveren. De levertijd kan afhankelijk zijn per productgroep en de hoeveelheid.

Het is mogelijk om via Credit card, IDEAL, Apple Pay en Achteraf Betalen via Klarna. 

Je kan je bestelling laten bezorgen (+€49) of gebruik maken van ons Click & Collect principe (Gratis). Kies je favoriete winkel bij jouw in de buurt om je bestelling af te halen of te laten bezorgen. Wel zo handig!  Jij haalt je order op wanneer het jou uitkomt of we maken een afspraak om je order te bezorgen. Is jouw bestelling binnen, dan nemen we altijd telefonisch contact met je op om te overleggen wanneer het jouw het beste uitkomt.

Kies bij stap 2 “Mijn gegevens en bezorging”  voor "Afhalen in de Winkel" & de winkel bij jou in de buurt. Zodra je bestelling bij ons binnen is nemen we  telefonisch contact met je op om een datum en tijdstip af te spreken.

Geef bij stap 2 “Mijn gegevens en bezorging” aan dat je gebruik wilt maken van onze professionele plaatsingsservice. We zullen dan contact opnemen om alle mogelijkheden met je door te nemen.

We hebben bij onze producten op de productpagina een calculator staan welke precies bereken hoeveel pakken of M2 je nodig hebt.

Door de lengte en breedte van de vloer op te meten en met elkaar te vermenigvuldigen krijg je het aantal vierkantenmeters. Zorg er wel altijd voor dat je 10% meer besteld. Houd rekening met snijverlies. Voorbeeld: Voor een kamer van 5x 4 meter, bestel je 5,1 x 4 meter. Zo heb je altijd voldoende van je gekozen vloer om te leggen. Of maak gebruik van de 4-stappen vloerplan om inzichtelijk te krijgen hoeveel vierkantenmeters je nodig hebt.

Ja ,dat kan binnen de aangegeven retourtermijn van 14 dagen en de daarbij horende retourbeleid & voorwaarden.

De acties die wij voeren in de winkels zullen ook verwerkt worden in jou online order. Per campagne zullen er andere actievoorwaarden gelden. De geldende actievoorwaarden vind je op onze website.

Naar boven