naar boven

  •   |
  • Nieuwbouw | Carpetright

Nieuwbouwwoning gekocht? Vraag hier je nieuwbouwvoucher aan!

Je hebt een nieuwbouwwoning gekocht, gefeliciteerd! Bij een nieuwbouwwoning heb je zelf de vrije hand om te bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien. Een blanco canvas geeft de mogelijkheid om het fundament van de woning kleur te geven. Het kiezen van de vloeren en raambekleding is dan ook enorm belangrijk voor de look en feel van jouw woning! Onze adviseurs helpen daar graag bij. Dat is nog niet alles, want met de Carpetright nieuwbouwvoucher ontvang je maar liefst 20% korting op alle producten bij Carpetright*.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang jouw persoonlijke nieuwbouwvoucher!

Advies nodig?

Wil je met de nieuwe buren onder het genot van een hapje en een drankje persoonlijk en vakkundig advies van onze adviseurs en interieurstylisten? Meld je dan kosteloos aan voor een inspiratie-avond** bij Carpetright.
Heb je vragen of wil je je aanmelden voor de inspiratie-avond? Neem dan contact op via:
nieuwbouw@carpetright.nl
+31(0) 614308200

Vul het onderstaande formulier in en ontvang jouw persoonlijke nieuwbouwvoucher!

Tip: als je het formulier hebt ingevuld, vertellen we je ook meer over onze speciale actie met Essent. Je kunt namelijk nog tot € 150,- korting krijgen op je aankoop bij Carpetright!Vul a.u.b. uw huidige adresgegevens in.
Vul in bovenstaande tekstvelden de naam van het bouwproject en jouw persoonlijke bouwnummer in.

*Actievoorwaarden
Tegen inlevering van de nieuwbouwvoucher ontvang je 20% korting op de totale waarde van je order (exclusief traprenovatie, confectie, plaatsing en levering) bij één van onze winkels. Deze actie is geldig tot en met één maand na oplevering van de woning en geldt niet in combinatie met andere acties en/of kortingen. Max. één nieuwbouwvoucher per adres.

**inspiratie-avond
Inspiratie-avonden worden geïnitieerd indien er 10 of meer aanmeldingen zijn. Inspiratie-avonden zijn er ook voor Kopersverenigingen en Verenigingen van eigenaren(vve’s)

Deze site maakt gebruik van Cookies. Als u doorgaat met browsen accepteert u deze cookies. Meer weten?