Laden...

Nieuwbouwwoning gekocht? Vraag hier je kortingsvoucher aan!

Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwbouwwoning gekocht. Nu mag je het gaan inrichten: ein-de-lijk! Bij een nieuwbouwwoning is het een groot voordeel dat je je eigen indeling kan bepalen en zo je woning helemaal ‘jij’ maakt. Vanaf dit moment is ‘keuzes maken’ jouw nieuwe motto, want waar ga je voor? Ga je voor een industriële gietvloer of PVC? Plisségordijnen of houten jaloezieën? Het kiezen van een nieuwe vloer of raamdecoratie is natuurlijk erg leuk, maar misschien zit je toch nog met wat vragen of kom je niet uit je keuze? Geen probleem, onze adviseurs staan voor je klaar om je hierbij te helpen. Jij kiest en wij regelen de rest. Oh ja, we houden ook rekening met je spaarpot want met de Carpetright kortingsvoucher ontvang je maar liefst 20% korting op alle producten bij Carpetright*.

*Actievoorwaarden
Tegen tegen inlevering van de kortingsvoucher ontvang je 20% korting op de totale waarde van je order (exclusief traprenovatie, confectie, plaatsing, levering en producten van Quick Step) bij één van onze winkels. Deze actie is geldig tot en met één maand na oplevering van de woning en de goederen dienen binnen 3 maanden na factuur te worden afgenomen, daarnaast geldt deze actie niet in combinatie met andere acties en/of kortingen. Maximaal één kortingsvoucher per adres.

Advies nodig?

Wil je met de nieuwe buren onder het genot van een hapje en een drankje persoonlijk en vakkundig advies van onze adviseurs en interieurstylisten? Meld je dan gratis aan voor een Inspiratieavond* bij Carpetright. Heb je vragen of wil je je aanmelden voor de Inspiratieavond? Neem dan contact op via:

nieuwbouw@carpetright.nl
+32 472 22 53 42

*Wanneer er tien of meer aanmeldingen zijn, organiseren wij een Inspiratieavond. Inspiratieavonden zijn er ook voor Kopersverenigingen en Verenigingen van Eigenaren (vve’s).

Formulier

Vul het onderstaande formulier in en ontvang jouw persoonlijke kortingsvoucher!

Naar boven