Laden...

Maak het jezelf gemakkelijk met onze services!

Het uitzoeken van een nieuwe vloer en/of raamdecoratie kan soms best een lastige keuze zijn.
Van oriëntatie tot realisatie denken wij graag met je mee over de mogelijkheden binnen jouw woonwensen en verwachtingen.
Wij zorgen ervoor dat het van A tot Z geregeld wordt!

Bestel gratis vloerstalen

De juiste vloerbedekking kiezen is niet makkelijk.
Vloerstalen aanvragen wel.

Je ontvangt een daadwerkelijke plank of tegel van jouw favoriete vloer, zodat je deze grondig kunt bekijken, vergelijken en kunt testen bij verschillende lichtomstandigheden op jouw gewenste plek. Helemaal gratis.
Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt!

Bovendien krijg je €50 korting op de aankoop van je nieuwe vloer!

Bestel gratis vloerstalen

De juiste vloerbedekking kiezen is niet makkelijk. Vloerstalen aanvragen wel.

Je ontvangt een daadwerkelijke plank of tegel van jouw favoriete vloer, zodat je deze grondig kunt bekijken, vergelijken en kunt testen bij verschillende lichtomstandigheden op jouw gewenste plek. Helemaal gratis. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt!

Bovendien krijg je €50 korting op de aankoop van je nieuwe vloer!

Advies in de winkel van onze adviseur

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, raamdecoratie, trapbekleding of traprenovatie? Dan ben je altijd welkom in één van onze winkels. Wil je zeker weten dat er een specialist aanwezig is die jou kan voorzien van het juiste advies? Plan dan een winkelafspraak in bij een winkel bij jou in de buurt. Een adviseur van Carpetright reserveert dan speciaal tijd voor je om al je vragen te beantwoorden en je van het juiste advies te voorzien. Zo weet je bij een bezoek aan onze winkel zeker dat we meer dan voldoende tijd voor je hebben.

Visualiser je droomvloe
Advies aan huis

Advies aan huis

Hoe fijn is het om je nieuwe vloer en/of raambekleding uit te zoeken vanuit je eigen woonkamer? Je ziet meteen hoe het staat in je eigen huis en of het bij je meubels en wandkleuren past en wat het doet bij verschillende lichtinvallen. Online plan je heel gemakkelijk een afspraak in op het moment dat het jou uitkomt. We nemen dan contact met je op om je wensen tevoren even te bespreken, zodat we de goede materialen meenemen.

Visualiser je droomvloer

Wanneer je een nieuwe vloer op het oog hebt, ben je natuurlijk benieuwd hoe deze eruit ziet in jouw huis. Met onze Room visualiser zie je in paar klikken hoe de vloer van jouw voorkeur staat in jouw huis. Ga je voor een visgraat-motief in een eiken kleur, of toch een wat donkerder recht gelegde vloer?

Visualiser je droomvloe
Professionele plaatsingsservice

Professionele plaatsingservice

Heb je je droomvloer gevonden? Dan wil je niks liever dan dat deze perfect in jouw huis ligt. Onze deskundige monteurs nemen deze klus graag voor jou uit handen. Je regelt het via de winkel van aankoop.

De voordelen van onze plaatsingsservice:

  • Vakkundige specialisten met jarenlange ervaring die secuur werken met oog voor detail
  • We plaatsen alles: vloeren, ondervloeren, plinten, raamdecoratie, trapbekleding en traprenovatie
  • We egaliseren indien nodig ook je dekvloer, plaatsen afwerkprofielen en plinten en kitten alles af voor een strakke afwerking
  • Al het afvalmateriaal wordt netjes verzameld
  • Geen gedoe van zelf klussen; meteen genieten van het eindresultaat

Onze opmeetservice

Een nieuwe vloer of raamdecoratie gevonden? Dan wil je zeker weten dat de afmetingen kloppen en of al je wensen uitgevoerd kunnen worden. Laat het inmeten daarom over aan een specialist! Onze professionele stoffeerders komen bij jou thuis langs om alles precies op te meten. Ook spreken ze persoonlijke voorkeuren met je door. En ze doen meteen een grondige vloerinspectie. Daarna ontvang je een overzichtelijke offerte. Zo kom je tijdens het plaatsen van je vloer nooit voor verrassingen te staan en weet je zeker dat alles perfect wordt gemonteerd. Onze specialisten komen al langs voor slechts € 50,-.

Onze opmeetservice
Naar boven