Laden...

Services

Bij Carpetright vinden wij het belangrijk om jou te begeleiden en goed te adviseren bij het vinden van de perfecte vloer en/of raamdecoratie. Wij bieden daarom een dienstverlening die zich vooral richt op het stap-voor-stap begeleiden tijdens het aankoopproces. Van oriëntatie tot realisatie denken wij graag met je mee over de mogelijkheden binnen jouw woonwensen en verwachtingen. Dit alles zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die aansluit op je verwachtingen en woonwensen. Ook kunnen wij jouw nieuwe vloer en/of raamdecoratie plaatsen. Wij komen dan kosteloos op locatie langs om de exacte maten op te nemen en de situatie te beoordelen. Zo kun je er gerust op kunt zijn dat er een optimaal resultaat kan worden gerealiseerd op de dag van plaatsing.

Gratis stalen aanvragen

Onze GRATIS vloerstalenservice helpt jou om comfortabel vanuit huis een nieuwe vloer te kiezen.

Afspraak in 1 van onze winkels

Maak via deze pagina een afspraak met een specialist in 1 van onze winkels.

Gratis opmeetservice

Een nieuwe vloer of raambekleding is altijd maatwerk en daarom moet deze zo precies mogelijk gemaakt worden. Maak gebruik van onze GRATIS opmeetservice!

Professionele plaatsingsservice

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, trap of raambekleding, maar heb je geen tijd om deze zelf te plaatsen? Maak dan gebruik van onze professionele plaatsingsservice.

Afspraak bij jou thuis

Maak via deze pagina een afspraak bij jou thuis.

Naar boven