Laden...

Laminaat laten leggen

Bij Carpetright ben je aan het juiste adres als het aankomt op het leggen van laminaat. In ons assortiment vind je niet alleen veel laminaatvloeren, maar we bieden ook onze professionele legservice aan zodat je binnen een mum van tijd kunt genieten van jouw nieuwe laminaatvloer. Of het nu gaat om klassiek laminaat, een visgraat laminaatvloer of walvisgraat laminaat: wij draaien onze hand er niet voor om. Zelfs inclusief een ondervloer en plinten. Dit zijn de voordelen als je besluit om je laminaatvloer door Carpetright te laten leggen:

  • Opmeetservice en vloerinspectie
  • Gratis vloerstalen
  • Scherpe prijs
  • Traprenovatie mogelijk

Laat je laminaatvloer leggen door onze specialisten

Het kopen van een laminaatvloer en laminaat laten leggen doe je natuurlijk niet zomaar. Een vloer gaat jaren mee en daarom wil je dat je meteen de juiste keuze maakt en dat het leggen van de vloer op de best mogelijke manier wordt gedaan. Dat is helemaal niet gek. Bij Carpetright hebben we alles in huis om dit hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Welke stappen neem je als je besluit om voor een nieuwe laminaatvloer te gaan? Hieronder hebben we een kort stappenplan voor je neergezet. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Stap 1: Carpetright meetservice

Er is niets zo vervelend als na het laminaat leggen ontdekken dat je te veel hebt besteld en met meters extra laminaat zit. Daarom bieden wij als goede basis onze meetservice aan, zodat je zeker weet dat je niet teveel betaalt. Er wordt dan ook gelijk een vloerinspectie gedaan waarbij er o.a. gekeken wordt naar het vochtgehalte om precies te weten of alles helemaal in orde is voor het plaatsen van de vloer. Zo kom je tijdens het plaatsen niet voor onaangename verrassingen te staan.

Stap 2: Vloer kiezen

Je weet hoeveel m2 vloer je nodig hebt. Nu is het tijd om laminaat te kiezen. In het assortiment van Carpetright vind je veel verschillende designs van topmerken. Kies je voor klassiek laminaat, visgraat of walvisgraat? We hebben het allemaal voor je in petto!

Stap 3: Ondervloer en plinten

Om het plaatje compleet te maken heb je wellicht een goede laminaat ondervloer en nieuwe plinten nodig. Samen gaan we bekijken welke opties er allemaal zijn zodat de vloer goed gelegd kan worden. Het eindresultaat komt in zicht.

Stap 4: Planning

De knopen zijn doorgehakt en de wensen zijn doorgegeven aan onze experts. Nu is het tijd om de planning in orde te maken. We kiezen een datum die jou het beste uitkomt.

Stap 5: Laminaat laten leggen

Al die voorbereidingen leiden uiteindelijk tot de grote dag. We komen bij je langs om de laminaatvloer te leggen. Al het afvalmateriaal wordt naderhand netjes verzameld en hierna kun jij genieten van het prachtige eindresultaat.

Wat kost het leggen van een laminaatvloer?

Het klinkt als een cliché, maar dat hangt helemaal van jezelf af. Bij het kiezen van een nieuwe laminaatvloer bepaal je zelf de kosten. Zo is klassiek laminaat iets goedkoper dan visgraat- of walvisgraat laminaat. Daarnaast spelen de plinten en de ondervloer natuurlijk ook een rol. We lopen altijd samen door het aankoopproces zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. 


Wil je geen geld uitgeven aan een plaatsingsservice maar gewoon zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk ook! Want zelf laminaat leggen is helemaal niet zo moeilijk, het belangrijkste is een goede voorbereiding. Wij hebben een laminaat leggen stappenplan voor je opgesteld zodat je geen extra kosten hoeft te maken. Bovendien geven we een hoop extra tips zodat jouw nieuwe vloer in een handomdraai is gelegd.

Laminaat kopen inclusief legservice

Heb jij geen ervaring met het leggen van laminaat, ben je op zoek naar professionals die dit klusje voor je tot een goed einde brengen of heb je simpelweg geen zin om je weekend op te offeren om met een laminaatvloer te stoeien? Geen probleem! Onze vakmannen beschikken over veel ervaring en leggen het laminaat snel en efficiënt. We nemen al je zorgen uit handen en zorgen ervoor dat je binnen een mum van tijd van je nieuwe vloer kunt genieten.


Naast laminaat inclusief leggen draaien we onze handen niet om voor het leggen van een PVC vloer, parket, tapijt en vinyl. Oh! En wist je dat we zelfs kunstgras voor je kunnen plaatsen? Sla twee vliegen in één klap en pak de woonkamer én de tuin aan.

Wij komen je laminaatvloer bij je opmeten

Hierboven stond het al, maar we gaan er graag nog even dieper voor je op in. Onze opmeetservice is een service die we je bieden zodat je met een gerust hart keuzes kunt maken. Er is niets zo vervelend als na het leggen van laminaat ontdekken dat je véél te veel hebt besteld en letterlijk meters laminaat over hebt. Of dat de vloer die je gekozen helemaal niet geschikt is voor je ondervloer. Kies daarom voor onze opmeetservice zodat je een goede basis hebt. We meten de vloer voor je in zodat je precies weet hoeveel laminaat je nodig hebt. En onze vakmannen doen ook een vloerinspectie. Ze bekijken grondig of al je wensen haalbaar zijn. Desgewenst nemen ze ook vloerstalen voor je mee. Zo kun je meteen bekijken welke kleuren en patronen bij je passen. Superhandig!

Plan een afspraak

Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Kom dan langs in één van onze winkels voor een adviesgesprek. We nemen de tijd voor je en samen gaan we dan bekijken welke opties er allemaal zijn en welke vloeren eventueel mooi bij je zouden staan. Heb je liever dat we naar je toe komen zodat we meteen kunnen zien waar de vloer geplaatst gaat worden? Dat kan ook! Kies dan voor een thuisafspraak

Plan een afspraak

Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Kom dan langs in één van onze winkels voor een adviesgesprek. We nemen de tijd voor je en samen gaan we dan bekijken welke opties er allemaal zijn en welke vloeren eventueel mooi bij je zouden staan. Heb je liever dat we naar je toe komen zodat we meteen kunnen zien waar de vloer geplaatst gaat worden? Dat kan ook! Kies dan voor een thuisafspraak

Naar boven