Laden...

Gratis advies aan huis van onze thuisadviseurs

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, raamdecoratie, trapbekleding of traprenovatie? Kies dan voor het gemak van advies aan huis. Een specialist van Carpetright komt dan gratis en vrijblijvend bij jou thuis om al je vragen te beantwoorden. Voordat we komen bellen we je even om alvast je wensen te inventariseren. Zo kunnen we meteen de juiste materialen en vloer-en gordijnstalen meenemen. Alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk dan alvast de nieuwste woontrends!


De voordelen van een specialist bij jou thuis:

  • Lekker makkelijk bij jou thuis, want in je eigen huis kun je het beste inschatten wat mooi is. *
  • We helpen je bij het maken van keuzes en geven stylingadvies 
  • We nemen grote stalen mee, zo kun je meteen zien of jouw voorkeur bij jou thuis mooi uitpakt
  • We meten alles direct op, zodat je precies weet wat er nodig is.
  • We doen ook meteen een 'technische check' om bijvoorbeeld te zien hoe goed je ondervloer is. 
  • Ben je er al helemaal uit en wil je meteen bestellen dan kan dat ook. We boeken ter plekke een order in.
    Maar uiteraard is ons bezoek geheel vrijblijvend en kostenloos.

Wil jij je interieur een opfrisbeurt geven?

Maak hieronder meteen een afspraak met een van onze thuisadviseurs!

Wat kun je verwachten van gratis advies aan huis?

Twee van onze thuisadviseurs vertellen wat je kunt verwachten en hoe je je kunt voorbereiden op hun komst.

Cindy: “Als er een aanvraag binnenkomt, bellen we de klant eerst even op om telefonisch kennis te maken en de wensen te inventariseren. Zo weten we bijvoorbeeld welke stalen we mee kunnen nemen uit het zeer uitgebreide assortiment van Carpetright. Gemiddeld duurt een thuisadvies ongeveer één tot anderhalf uur, maar het kan ook langer duren als je veel ramen hebt of vloeren én raamdecoratie zoekt.”

Asjah: “Vaak nemen we ook nog een ander product mee, om te laten zien dat er meerdere oplossingen zijn voor een raam of vloer. Wij denken out of the box en komen met ideeën en suggesties, waar je als klant misschien niet meteen aan denkt. In de meest gevallen maken we aan het einde van de afspraak meteen een offerte, zodat je weet waar je aan toe bent. Wel zo fijn!”

Hoe kun je je voorbereiden op een gratis advies aan huis?

Cindy: “Probeer van tevoren alvast te bedenken wat voor stijl of kleur je mooi vindt of tussen welke producten je twijfelt. Kijk voor inspiratie op Instagram en Pinterest, koop een interieurblad en verzamel plaatjes van interieurs die je aanspreken. Komen wij als thuisadviseur in een leeg huis? Maak foto’s van je meubels, accessoires en bijvoorbeeld de verfkleur die je hebt uitgekozen.”

Asjah: “Kijk ook goed naar het type woning dat je hebt. Ik zeg altijd: ‘Een huis geeft zelf aan wat het nodig heeft’. Natuurlijk wil je een jaren ’30 woning naar het nu brengen, maar de authentieke elementen mogen ook benadrukt worden. Een parketvloer past bijvoorbeeld heel goed bij een wat ouder huis. Vaak hebben deze huizen een houten dekvloer en dat is ook iets om rekening mee te houden. Wij vertellen je daar graag alles over.”

Naar boven