Laden...

Gratis advies aan huis van onze thuisadviseurs

Ben je op zoek naar vloeradvies, wil je gebruikmaken van onze service voor gordijnen aan huis of heb je advies nodig over een traprenovatie? Kies dan voor het gemak van advies aan huis. Een ervaren vloerenspecialist, of een van onze andere experts, komt dan gratis en vrijblijvend bij je thuis om al je vragen te beantwoorden. Maak nu een afspraak en ontvang bij het bezoek een waardecheque van 50 euro. Deze cheque levert je meteen een mooie korting op. De korting is geldig bij besteding vanaf 500 euro (bovenop de bestaande kortingsacties). Let op: je kunt maar 1 kortingscode gebruiken per bestelling. 

De voordelen van een gratis thuisadvies van Carpetright:

 • Lekker makkelijk bij jou thuis
 • Hulp bij het maken van keuzes én stylingadvies 
 • Dankzij de grote stalen, kun je meteen zien hoe het bij jou thuis staat
 • Ons bezoek is geheel vrijblijvend en kosteloos
 • Door heel Nederland beschikbaar

En ontvang een waardebon van €50

Wil je een gratis thuisafspraak voor interieuradvies?

Vloerenspecialist aan huis

Weet je niet welke soort, of welke kleur vloer het beste bij je interieur past? Ben je benieuwd naar de voor- en nadelen van een bepaald type vloer? Of wil je vloerisolatie advies? Met al je vragen ben je bij ons aan het juiste adres. Als vloerenspecialist geven we je graag persoonlijk vloeradvies. We begeleiden je daar waar nodig. Hierdoor wordt het maken van een keuze erg eenvoudig. Samen zorgen we ervoor dat je jarenlang kan genieten van je nieuwe vloer.

Raamdecoratie advies aan huis

Voldoende privacy, zonregulering of een statement maken. Het maakt niet uit waarom je nieuwe gordijnen nodig hebt. Met raamdecoratie advies aan huis begeleiden we je naar de perfecte oplossing. Onze specialisten beschikken over technische kennis en vinden daardoor zelfs een antwoord op de moeilijkste vragen. Een lastig kiepraam, een rond raam of een grote glazen pui, je raamdecoratie zal hier strak voor komen te hangen. Wij nemen stalen voor je mee bij het raamdecoratie advies aan huis, zodat je op je gemak de perfecte raamdecoratie kan kiezen.

Hulp van een traprenovatie expert

Het inschakelen van een expert voor advies aan huis voor je trap biedt verschillende voordelen. Onze traprenovatie experts hebben veel ervaring. Hierdoor weten ze niet alleen hoe je jouw trap het beste een nieuwe uitstraling kunt geven, maar zorgen ze er ook voor dat je trap veilig is en dat je er erg lang gebruik van kan maken. Een goed uitgevoerde traprenovatie doet iets met de sfeer van je woning, waardoor het zich op de lange termijn dubbel en dwars terugbetaalt.

Kies het juiste vloerkleed

Een mooi vloerkleed is een echte sfeerbepaler. Het juiste kleed kan een ruimte gezelliger maken, voegt kleur toe en vult het interieur aan. De keuze voor een bepaalde vorm, een patroon of het materiaal is hierin erg belangrijk. Maar hoe weet je wat bij je interieur past? Daarvoor kan je onze hulp inschakelen. Onze expert kijkt bij jou thuis graag met je mee. Zo geniet je binnen de kortste keren van het comfort van een nieuw vloerkleed.

Hoe werkt gratis advies aan huis?

Telefonische kennismaking

We bellen je eerst even op om telefonisch kennis te maken en je wensen te inventariseren. Zo weten we welke stalen we mee kunnen nemen uit het zeer uitgebreide assortiment van Carpetright.

We inspireren je

Gemiddeld duurt een thuisadvies ongeveer één tot anderhalf uur. Het kan ook langer duren als je veel ramen hebt of als je graag vloeradvies én advies over je trap krijgt. Naast dat we rekening houden met je wensen, kijken we ook verder. We denken out-of-the-box en komen met ideeën en suggesties, waar jij als klant misschien niet meteen aan denkt.

Offerte

Tijdens het thuisadvies meten we alles globaal op, zodat je altijd de juiste maten bij de hand hebt. Aan het einde van de afspraak stellen we ook een offerte op. We kunnen de bestelling meteen voor je doen, maar er even over nadenken kan natuurlijk ook.

Meer over de uitvoering

Besluit je om iets te doen met bijvoorbeeld het vloeradvies? Dan vertellen we je ook graag meer over onze professionele plaatsingsservice. We adviseren je dan ook om gebruik te maken van onze voorinspectie. Voor slechts €50,- komt een van onze professionele stoffeerders bij je thuis om de situatie te beoordelen. Zo weet je zeker dat je de juiste prijs betaalt voor je nieuwe vloer, raamdecoratie of trapbekleding.

Hoe kun je je voorbereiden op een gratis advies aan huis?

Onze thuisadviseur:

“Een huis geeft zelf aan wat het nodig heeft.”

Je kunt je op meerdere manieren voorbereiden op een thuisadvies:

 • Probeer van tevoren alvast te bedenken wat voor stijl of kleur je mooi vindt of tussen welke producten je twijfelt. Kijk voor inspiratie op Instagram en Pinterest, koop een woonblad of verzamel plaatjes van interieurs die je aanspreken. Of bestel alvast wat gratis vloerstalen zodat je al een beetje een beeld hebt. 
 • Komen wij in een leeg huis? Maak foto’s van je bestaande of nieuwe meubels, accessoires en bijvoorbeeld de verfkleur die je hebt uitgekozen. 
 • Kijk ook goed naar het type woning dat je hebt. Natuurlijk wil je een jaren ’30 woning naar het nu brengen, maar de authentieke elementen mogen ook benadrukt worden. Een parketvloer past bijvoorbeeld heel goed bij een wat ouder huis. Vaak hebben deze huizen een houten dekvloer en dat is iets om rekening mee te houden. We geven hier graag advies over.  

Hoe kun je je voorbereiden op een gratis advies aan huis?

Je kunt je op meerdere manieren voorbereiden op een thuisadvies:

 • Probeer van tevoren alvast te bedenken wat voor stijl of kleur je mooi vindt of tussen welke producten je twijfelt. Kijk voor inspiratie op Instagram en Pinterest, koop een woonblad of verzamel plaatjes van interieurs die je aanspreken. Of bestel alvast wat gratis vloerstalen Zodat je al een beeld hebt van wat je wil. 
 • Komen wij in een leeg huis? Maak foto’s van je bestaande of nieuwe meubels, accessoires en bijvoorbeeld de verfkleur die je hebt uitgekozen. 
 • Kijk goed naar het woningtype dat je hebt. Natuurlijk wil je een jaren ‘30 woning naar het nu brengen, maar authentieke elementen mogen ook benadrukt worden. 

Onze thuisadviseur:

“Een huis geeft zelf aan wat het nodig heeft.”

Naar boven