Laden...

Kies voor een tapijt van Desso bij Carpetright

De bedekking van een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer van een ruimte. Gelukkig zijn er 1.000 en één manieren om het thuis helemaal naar je zin te maken. Een van de mogelijkheden die je bijvoorbeeld hebt is het leggen van tapijt. Tapijt brengt veel voordelen met zich mee.

In het assortiment van Carpetright vind je ongelooflijk veel verschillende designs en dat betekent dat er veel te kiezen is én dat het tapijt dat perfect aansluit op jouw smaak er vast en zeker tussen zit!

Heb je bijvoorbeeld al eens gekeken naar een tapijt van Desso? Deze tapijten blinken uit op het gebied van kwaliteit, looks en functionaliteit en geven jouw ruimte een compleet nieuw uiterlijk. Ben je benieuwd wat Desso allemaal voor je in petto heeft? Lees dan snel verder. We hebben alle informatie voor je verzameld!

Desso tapijt: pure kwaliteit

Een tapijt van Desso brengt zoals gezegd veel voordelen met zich mee. Denk alleen al aan het knusse gevoel dat je automatisch krijgt als je met je blote voeten over een fonkelnieuw tapijt loopt in jouw eigen slaapkamer. Dat is toch een stuk lekkerdere dan op je tenen snel over ijskoude tegels naar de badkamer lopen? Met een tapijt van Desso kies je letterlijk voor warmte.

De looks van een tapijt zijn uiteraard erg belangrijk. Het tapijt bepaalt zoals gezegd voor een groot gedeelte hoe een ruimte oogt, maar de functionaliteit mag ook zeker niet onderschat worden. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van een tapijt. Het op de knieën op zoek gaan naar de laatste kruimels die je met de hand uit je tapijt moet verwijderen behoort voorgoed tot de verleden tijd. De compacte structuur en vuilafstotende werking van een Desso tapijt zorgt ervoor dat de stofzuiger zijn ding kan doen en dat jouw tapijt in een handomdraai weer fris en fruitig is!

Bekijk hier een aantal van onze Desso vloeren

Geniet van de Desso Ex collectie

Zoals elk merk heeft Desso ook een collectie die ongekend populair is en waarin alles samenkomt. Van pure kwaliteit tot verrassende designs. Bij Desso heb je het dan al snel over de Desso Ex collectie die je uiteraard terugvindt in het assortiment van Carpetright. Deze collectie tapijten kun je overal plaatsen. Denk aan je slaapkamer en woonkamer, maar ook aan kantoren en bijvoorbeeld op de trap. De tapijten uit deze beroemde collectie zijn goed schoon te houden, veerkrachtig en slijtvast. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Desso Ex collectie is uitgegroeid tot één van de absolute smaakmakers van Desso. Neem eens de tijd om online of in één van de Carpetright filialen door de collectie van Desso Ex te wandelen. Laat je verrassen door de heldere kleuren zoals Botanical Green en Denim Blue en designs waarmee je elke ruimte een prachtige boost geeft.

Meer over Desso

Desso staat zoals je hebt kunnen zien garant voor kwaliteit. Het merk Desso maakt onderdeel uit van Tarkett en dat resulteert in goede tapijten. De ervaring van Tarkett is enorm en de honger naar succes en innovatie zorgt ervoor dat er steeds nieuwe tapijten op de markt worden gebracht. Desso, ook bekend van vloerkleden en tapijttegels, biedt je veel mogelijkheden om jouw ruimte in te richten. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Hieronder hebben we enkele mooie voorbeelden voor je verzameld.

Naar boven