Laden...

Tapijten en vloerkleden van Desso

De basis om een persoonlijk en karakteristiek interieur te creëren? Heel simpel, dat is je vloer. Vanuit hier ga je verder kijken hoe je jouw huis helemaal eigen kunt maken. De vloeren van Desso staan voor hoogwaardige kwaliteit en zijn geschikt voor intensief gebruik. Bekijk de complete collectie van Desso en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod.

De redenen om voor Desso te kiezen:

  • Kwalitatief hoogstaande vloeren
  • Duurzaam geproduceerd 
  • Belastbaar en slijtvast
  • Bureaustoel geschikt
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Ook op maat verkrijgbaar
Tapijten en vloerkleden van Desso
Tapijten en vloerkleden van Desso

Ontdek de Desso collecties

Het assortiment van Desso bestaat uit diverse collecties. Door het ruime aanbod aan stijlen is er dus voor iedereen wel een geschikte vloer te vinden. De tapijten van Desso zijn geschikt voor bureaustoelen, ideaal voor kantoren of thuiswerkplekken. Heb je vloerverwarming in huis? De vloeren van Desso leg je er gewoon overheen. Je kunt de collecties zowel online als in de de Carpetright winkels bekijken en bestellen. Inspiratie genoeg en volop keuze in kleuren en woonstijlen.

Een tapijt of vloerkleed op maat

Heb je een mooi vloerkleed gezien maar wil je liever een tapijt? Met de Desso collectie is dat gewoon mogelijk. Van ieder vloerkleed is een tapijt breedte te maken met de door jouw gewenste afmetingen. Op deze manier haal je dus een unieke vloer in huis.

Een tapijt of vloerkleed op maat
Een tapijt of vloerkleed op maat

Het merk Desso

Desso bestaat al meer dan 80 jaar en is onderdeel van Tarkett. Het merk staat bekend om zijn uitstekende reputatie en gevoel voor design. Alle vloerkleden en tapijten zijn voorzien van een slim ontwerp en de beste prestaties. Voor inspiratie wordt er gekeken naar de laatste trends op het gebied van kleuren, materialen en structuren. Hiervoor gaan ze ook regelmatig te samenwerking aan met diverse architecten.

Naar boven