Laden...

Laminaatvloeren van Parador

De vloer is één van de dingen die jouw huis voorziet van karakter en uitstraling. Met de laminaatvloeren van Parador weet je zeker dat je kiest voor een eigentijdse, kwalitatieve vloer waar je jarenlang van kunt genieten. Vervaardigd uit hout uit duurzaam beheerd bos en geschikt voor intensief gebruik, thuis of voor bedrijven. Bekijk de volledige collectie en selecteer de Parador vloer die jouw interieur volledig tot zijn recht laat komen.

De redenen om voor Parador te kiezen:

  • Kwalitatief hoogstaand laminaat
  • Belastbaar en slijtvast
  • Rolstoelgeschikt en antistatisch
  • Te combineren met vloerverwarming
  • EMAS gecertificeerd
  • PEFC gecertificeerd; hout uit duurzaam beheerd bos
  • Safe-Lock Pro kliksysteem
Laminaatvloeren van Pardor
Laminaatvloeren van Parador

Ontdek de Parador laminaat collectie

Het aanbod van Parador bestaat uit verschillende collecties, voor ieder wat wils dus. Meerdere Parador laminaatvloeren zijn rolstoelgeschikt en ook geschikt voor het gebruik van bureaustoelen, zowel thuis als op kantoor. Daarnaast zijn de meeste vloeren dankzij een speciale behandeling antistatisch, handig in de wintermaanden. Heb je vloerverwarming thuis? De laminaatvloeren van Parador kun je er gewoon overheen leggen. De vloeren zijn voorzien van het Safe-Lock Pro kliksysteem zodat de planken zo eenvoudig en nauwkeurig mogelijk geplaatst kunnen worden. De collecties zijn zowel online verkrijgbaar als te bewonderen in onze Carpetright winkels. Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod:

Parador Basic 200

De Parador Basic lijn bestaat uit schitterende planken met een zijdematte all-over structuur. Dit type laminaat is gemakkelijk te combineren in ieder interieur. Met deze collectie geniet je van kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Parador OneGround - Rotterdam

De OneGround Rotterdam lijn biedt planken met een prijswinnend design. Het is een unieke plankenvloer die van iedere ruimte een blikvanger maakt. Het laminaat heeft een mooie matte, antieke all-over structuur.

Parador OneGround - Malaga

Ook deze OneGround lijn heeft een prijswinnend design, maar verschilt qua structuur van de Rotterdam lijn. Want de Malaga lijn heeft een uniek tegelpatroon wat het karakter en charme van natuurlijke materialen imiteert. Hierdoor heeft de vloer ook voelbare oneffenheden waardoor het een prachtige authentieke uitstraling krijgt.

Parador Classic 1050

De Classic lijn is ideaal als je hoge eisen stelt aan design en kwaliteit. Door het schitterende design en all-over zijdematte structuur is het laminaat bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Deze laminaatvloer staat prachtig in iedere ruimte, van de woonkamer, slaapkamer tot de hal.

Parador Basic 600 XS

De Parador Basic 600 lijn bestaat uit brede planken en een natuurlijke structuur. Dankzij de voelbare houtnerven krijgt de vloer een realistische uitstraling en doet het aan een echte houten vloer denken. Hierdoor komt de laminaatvloer extra goed tot zijn recht in ruimtes waarin (strijk)licht binnenkomt. Een bijkomend voordeel van brede planken is dat het de ruimte optisch groter laat lijken.

Parador TrendTime 3

Maak een statement in je interieur met de prachtige visgraatvloeren uit de Parador TrendTime 3 lijn. Ook hier komt de natuurmatte structuur van het hout extra goed tot zijn recht in ruimtes met (strijk)licht. Dankzij het Allround Click systeem heb je geen linker en rechter delen voor het leggen van de planken, dit maakt het leggen van de vloer nog eenvoudiger.

Parador TrendTime 6

De Parador TrendTime 6 lijn bestaat uit extra lange en brede planken. Door de mooie, matte synchroon structuur, die door de persing het patroon van het hout volgt, is het laminaat niet van een parketvloer te onderscheiden. Doordat de laminaatvloer breder is, wordt de ruimte hierdoor optische groter. Het gevoel van een parketvloer wordt extra versterkt door de lange planken.

Duurzaamheid staat voorop

Binnen de vloerenindustrie is Parador vooruitstrevend op het gebied van duurzame ontwikkeling. Daarom zijn alle laminaatvloeren van Parador PEFC gecertificeerd, dit keurmerk garandeert dat al het hout afkomstig is uit duurzaam beheerd bos. Maar ook intern zijn de bedrijfsprocessen verantwoord in het EMAS systeem. Hierbij wordt er bij elk proces, zowel in de fabriek als op kantoor, geëvalueerd of er een gezondere en minder vervuilende optie is. Het doel van Parador is om al hun productie tegen eind 2025 volledig klimaatneutraal te maken. Dit maakt de laminaatvloeren van Parador niet alleen een goede keuze vanwege de kwaliteit en het design, maar ook door de duurzame inrichting van het bedrijf.

Duurzaamheid staat voorop

Het merk Parador

Parador is een van origine Duits laminaat merk en bestaat al 45 jaar. De focus ligt op het maken van kwaliteitsvloeren die jarenlang mee kunnen gaan. Parador staat erom bekend regelmatig aparte vloer designs te ontwikkelen die aansluiten bij de laatste woontrends. Hiervoor werken ze samen met bekende designers en architecten. Parador heeft hiervoor al meerdere onderscheidingen ontvangen zoals de German Design Award en AIT Award.

Naar boven