Afbeelding

Quick-step laminaat

Als we ons huis willen restylen denken we vaak als eerste aan een likje verf op de muren of nieuwe meubels en accessoires, maar juist een vloer kan veel sfeer brengen in je woning. Maar welke kies je dan? Een laminaatvloer van Quick-step kenmerkt zich door stijlvolle kleuren, een unieke structuur, behandeling en afwerking. Hierdoor heeft elke vloer een eigen verhaal en uitstraling.

De voordelen van een Quick-step laminaatvloer op een rij:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • 100% waterdicht
  • Krasbestendig
  • Stijlvolle kleuren met naturel look
  • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

Afbeelding

Stijlvolle kleuren

Quick-step heeft voor elke ruimte en woonstijl een passende laminaatvloer: van lichte, moderne vloeren tot warme, donkere en verweerde vloeren met houtstructuren die de structuur van hout tot in detail weergeeft. Door te spelen met kleuren en patronen kun je grote statements in je huis maken. Zoek je een vloer voor een kleine ruimte? Ga dan voor een lichte kleur, zo lijkt de ruimte veel groter. En heb je een grote, lange woonkamer, dan is een donkere laminaatvloer aan te raden voor een knusser en warmer gevoel.

Structuren in je vloer

Ook structuren kunnen veel doen met de ruimte waar je een nieuwe vloer nodig hebt. Strakke vloeren zorgen voor rust en laten de ruimte groter lijken, terwijl dit bij een vloer met structuur of dessin vaak het tegengestelde effect geeft. Net als met een donkere kleur maakt een structuur of dessin in je vloer de ruimte optisch kleiner.

Uiterst krasbestendig

Maar de collectie Quick-step laminaatvloeren kenmerkt zich niet alleen door de ruime keuze. Een laminaatvloer van Quick-step blinkt ook uit in krasbestendigheid door een speciale Scratch Guard bovenlaag. Door deze bijzondere behandeling zijn de vloeren bestand tegen krassen van bijvoorbeeld hakken, meubels en raceauto’s. De keuze voor een Quick-step laminaatvloer maak je maar één keer want hij gaat een leven lang mee.

Waterbestendig

Bijna alle vloeren hebben een waterafstotende coating die elke structuur in de vloer afdekt waardoor water niet in de vloer kan dringen. Schoonmaken is een fluitje van een cent.

Afbeelding

Afbeelding