Laden...

Quick-step laminaat

Wanneer je aan het inrichten van een ruimte zoals de woon- of slaapkamer denkt, denk je wellicht niet meteen aan de vloer. De aandacht gaat misschien meteen uit naar nieuwe meubels en het schilderen van de muren. Toch is het slim om ook eens een nieuwe vloer te overwegen. Met een nieuwe vloer leg je de basis voor een nieuwe ruimte en heb je de mogelijkheid om voor iets compleet nieuws en verrassends te gaan. In het assortiment van Carpetright vind je ongelooflijk veel verschillende vloeren. Van vinyl tot laminaat tot pvc.

Een van de opties die je hebt is kiezen voor een Quick-Step vloer. Vloeren van Quick-Step zijn makkelijk te leggen, maar nog veel belangrijker: ze zien er in lengte van jaren tiptop uit. Ben je benieuwd wat Quick-Step je allemaal te bieden heeft? Lees snel verder!

Laminaatvloeren van Quick-Step

Laminaatvloeren combineren voordeel met pure kwaliteit. Kortom, een geweldige keuze als je op zoek bent naar een prachtige vloer en je niet van plan bent om veel geld uit te geven. En laat Quick-Step nu net gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en produceren van laminaatvloeren. Laminaatvloeren bieden je de mogelijkheid om de look van een ruimte te bepalen. Denk bijvoorbeeld aan opvallende designs, kleuren en materiaal.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een Impressive of Majestic vloer van Quick-Step? Binnen deze indrukwekkende lijn van laminaatvloeren vind je verschillende kleuren die stuk voor stuk voor een aparte look zorgen. Van heel lichte kleuren waarmee je relatief kleine ruimtes groter laat lijken, tot wat donkerdere kleuren die grote ruimtes juist weer een stuk knusser maken. Quick-Step heeft voor elke ruimte iets in petto. Aan jou de opdracht om de perfecte vloer er tussenuit te vissen! 

Geen zin of tijd om je vloer zelf te leggen? Laat je vloer leggen door onze vakkundige specialisten.

Kras- en waterbestendig

Het leggen van een vloer geeft een ruimte een nieuwe boost. Het is dan wel zo fijn dat dit in lengte van jaren het geval is en gelukkig zit dat met de Quick-Step laminaatvloeren wel goed! Quick-Step heeft er niet alleen hun missie van gemaakt om de vloer prachtig te laten ogen, maar het materiaal zelf staat ook nog altijd hoog op de prioriteitenlijst. Een vloer wordt iedere dag blootgesteld aan verschillende ‘bedreigingen’ die de toplaag van de vloer aan kunnen tasten. Denk hierbij aan tikkende hakken, schuivende meubels, een vallend glas water en nog veel meer.

Gelukkig heeft Quick-Step daar wat op gevonden. De vloeren zijn namelijk voorzien van een zogenaamde Scratch Guard-bovenlaag die gezien kan worden als de ultieme bescherming van de vloer. Dat betekent dat kinderen naar hartelust kunnen spelen op de vloer en dat het verschuiven van meubels ook geen probleem meer is. De Scratch Guard zorgt ervoor dat de vloer tientallen jaren in topconditie blijft!

Overig assortiment

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer of ben je gewoon benieuwd wat Quick-Step allemaal voor je in petto heeft? Wandel online of in de winkels van Carpetright dan eens door het assortiment heen en laat je inspireren. Bij Carpetright vind je veel verschillende vloeren van Quick-Step die stuk voor stuk garant staan voor pure kwaliteit. Om je een eindje op weg te helpen hebben we hieronder enkele voorbeelden voor je op een rijtje gezet:

Tip: Zorg bij het leggen van een Quick-Step vloer voor de juiste ondervloer om zo tot het beste resultaat te komen. Heb je vragen over het plaatsen van de (onder)vloer? Neem dan contact op met onze klantenservice of wandel eens bij ons binnen en spreek een specialist aan.
Ook benieuwd naar andere merken? Premoda en Finfloor vind je ook in ons assortiment.

Bekijk hier een aantal van onze Quick-step vloeren

Meer over Quick-Step

De naam Quick-Step laat bij de wielerliefhebbers vast en zeker een belletje rinkelen. De Belgische wielerploeg Deceuninck - Quick-Step rijgt de goede resultaten aaneen en de vloerenbusiness is dus niet de enige sector waarin dit Belgische bedrijf succesvol is! Quick-Step, dat het produceren van laminaat-, pvc- en parketvloeren tot een ware kunst heeft verheven, werd al in 1960 in Vlaanderen opgericht onder de naam UNILIN. Dertig jaar later maakten we kennis met de naam Quick-Step toen het bedrijf in het diepe sprong door als eerste laminaatvloeren op de markt te brengen. Wij als noorderburen maakten ook kennis met de kwaliteit van Quick-Step en de rest is geschiedenis.

Inmiddels is Quick-Step niet meer weg te denken uit de vloerenmarkt en kan er dus geput worden uit veel ervaring. Toch heeft Quick-Step nooit een pas op de plaats te maken om te genieten van het succes. De blik is nog altijd op de toekomst gericht. Innovatie staat hoog op de prioriteitenlijst en dat resulteert nog altijd in nieuwe uitvindingen en nieuwe technieken. Een voorbeeld hiervan is het Uniclic-systeem dat in 1997 werd gelanceerd waarmee je de planken van een laminaatvloer simpelweg in elkaar klikt zonder lijm te gebruiken.

Naar boven