Tegel laminaat kopen? Tijdloos en stijlvol

Laden...

Koop tegel laminaat bij Carpetright

Tegel laminaat komt in steeds meer huishoudens voor en wij snappen dat heel goed! Net als een standaard laminaat vloer, is tegel laminaat heel eenvoudig te leggen en gaat deze vloer jarenlang mee. Daarnaast is laminaat met tegellook nauwelijks te onderscheiden van echte tegels, maar wel een goedkopere optie. Niet verkeerd, toch? Ben je toe aan een nieuwe vloer? Bekijk dan zeker ons assortiment tegel laminaat.

20 producten

per pagina

20 producten

per pagina

Wat is tegel laminaat? 

Bij laminaat in tegelvorm worden de beste eigenschappen van tegels en laminaat gecombineerd. Dit laminaat heeft de look van tegels en ziet er dus prachtig uit. Daarnaast is tegel laminaat heel sterk door de verschillende lagen HDF en kunststof. Heb je per ongeluk een vlek gemaakt? Die veeg je er eenvoudig weer af met een vochtige dweil. Bovendien is het heel makkelijk te leggen dankzij het praktische kliksysteem. Je hebt dus super veel voordelen als je gaat voor laminaat in tegelvorm.

Laminaat met tegelmotief: verschillende kleuren en dessins

Laminaat met tegelmotief is ontzettend populair. Bij ons vind je laminaat met tegel look in de volgende variaties: laminaat tegels met een betonlook, natuursteenlook en houtlook. De grijze betonlook is er in meerdere varianten; van licht tot donker beton, van egaal tot doorleefd. Marmer bieden we precies zoals je hem hebben wilt; licht, fris met een natuurlijke nerf van licht- en donkergrijs. Een mooie outsider is de laminaat in tegelvorm met houtlook. Het dessin van deze laminaat tegelvloer is in elkaar gevlochten hout met een bies. Super stijlvol. En een leuke knipoog naar de nu populaire visgraatvloer.

Kies uit diverse maten en afwerkingen

Naast het dessin en de kleur mag je ook zeker de structuur niet vergeten. Het natuurlijke reliëf van hout en natuursteen is voelbaar op de tegels van laminaat. Net echt! Daarnaast kun je bij laminaat in tegelvorm kiezen voor een glanzende, matte of geborstelde afwerking. Carpetright biedt ook tegel laminaat vierkant aan. Tegels van laminaat in een prachtig, groot formaat: 62,4 x 62,4 cm. Niet zeker hoe het staat? Maak gebruik van onze Room-visualiser en met een paar klikken weet jij precies of dit jouw vloer is!

De ideale tegels voor jouw interieur

Vergeet in je zoektocht naar laminaat tegels ook dikte niet mee te nemen in je keuze. Je kunt bij ons bijvoorbeeld tegel laminaat voor de woonkamer kopen en laminaat tegels voor de badkamer. Heb je een druk gezin of vaak veel mensen over de vloer? Ga dan voor dikkere laminaat tegels. Ook leuk om eens te bekijken is ons brede laminaat.

Tegel laminaat kopen

Nog niet overtuigd? Vraag gratis vloerstalen aan of kom gezellig langs in één van onze winkels.  Kom dan de laminaat tegels eens bekijken in een van onze winkels. Wil je de vloer op je gemak thuis bekijken? Bestel dan een gratis vloerstaal.
Elke laminaat tegelvloer is op maat te maken, passend bij jouw wensen en mogelijkheden. We denken graag met je mee.

Wil je het laminaat tegels leggen liever uit handen geven? Kies dan voor onze vakkundige plaatsingsservice. Helemaal zeker weten dat je de juiste maten hebt? Ga voor onze opmeetservice.

Huidige filters
  1. Plank breedte Tegel Verwijder dit artikel
Naar boven