Wit laminaat kopen? Bekijk hier ons aanbod!

Laden...

Wit laminaat koop je bij Carpetright

Het leggen van laminaat is een voordelige en effectieve manier om een bepaalde ruimte in je huis een compleet nieuwe look te geven. Je legt letterlijk de basis voor iets moois! Wanneer je besluit om een ruimte zoals bijvoorbeeld de slaapkamer of woonkamer grondig aan te pakken, dan zijn er verschillende mogelijkheden om dat te doen. Denk alleen al aan PVC, parket en vloerkleden. Een andere optie is zoals gezegd om voor een laminaatvloer te kiezen. En als je die keuze dan uiteindelijk hebt gemaakt dan is het ook nog zaak om de juiste kleur te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van wit laminaat?

Van spierwit tot beige en nog veel meer

Één van de vele voordelen van laminaat is dat het zeer makkelijk schoon te maken is. Het kiezen voor wit laminaat lijkt misschien wat risicovol omdat je vlekken snel ziet, maar in de praktijk valt dat reuze mee. Bruin laminaat maak je immers net zo snel schoon als wit laminaat! Dit geldt bijvoorbeeld ook voor een witte pvc vloer of wit parket.

Het zal je niet als een verrassing in de oren klinken dat er bij Carpetright veel meer te krijgen is dan alleen een standaard witte laminaatvloer. Het kleurenpalet is ongelooflijk uitgebreid en dat weten de topfabrikanten natuurlijk ook. Dat heeft geresulteerd in een enorm assortiment waar je uit kunt kiezen. Het is dus slim om even de tijd te nemen om te bekijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van kleur.

Je kunt er simpelweg van uitgaan dat jouw favoriete kleur beschikbaar is. Gebruik de kleur wit als basis, maar kijk vooral ook naar de kleuren die daar dicht tegenaan zitten qua looks zoals grijs laminaat en beige laminaat.

Past wit laminaat bij mij?

Dit is uiteindelijk de vraag waar het allemaal om draait. Maar hoe krijg je een goed antwoord op deze vraag? Het is natuurlijk onmogelijk om 100% zeker te zijn van je keuze, maar je kunt wel degelijk rekening houden met een aantal factoren om zo te bepalen of een kleur geschikt is voor je.

Denk bijvoorbeeld ook aan de rest van het interieur. Beschik je over een witte keuken en een aantal witte meubels? Dan is een witte laminaatvloer wellicht niet de beste keuze omdat je dan téveel wit in huis haalt. De kleuren binnen een ruimte zijn dus cruciaal. Een witte vloer moet het geheel compleet maken. Je zult versteld staan van het resultaat als de witte laminaatvloer jouw ruimte helemaal af maakt!

Vergeet daarnaast ook niet om rekening te houden met de lichtinval. Licht doet namelijk ontzettend veel met een kleur. Gaat het bijvoorbeeld om een vloer in de woonkamer waar veel zonlicht bij kan, of juist om een vloer waar veel kunstlicht voor de verlichting zorgt? Dit heeft invloed op de kleur van de witte laminaatvloer.

Kom langs voor inspiratie en advies

Zoals je ziet heb je ongelooflijk veel keus als je op zoek gaat naar een nieuwe vloer en is het slim om rekening te houden met een aantal factoren. Bij het kiezen van een vloer ga je nu eenmaal niet snel over één nacht ijs en we kunnen het ons goed voorstellen dat je op zoek naar naar passend advies om zo de best mogelijke keus te maken. De experts van Carpetright staan voor je klaar. Samen wordt er gekeken naar alle mogelijkheden om zo tot een prachtig resultaat te komen. Neem contact op met de klantenservice en plan een vrijblijvende afspraak in op een moment dat je zelf kiest. 

Maak gebruik van onze plaatsingsservice en laat je laminaat vloer leggen.

Naar boven