PVC visgraat vloer kopen? Mooi en sfeervol

Laden...

PVC Visgraat

Visgraat; dé trend op dit moment. Het patroon is fris, creatief en veelzijdig. Het motief geeft je woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer of hal een ruimtelijk effect. De legrichting en de kleur, structuur en grootte van de plank geven de ene woonkamer met visgraat PVC vloer een totaal andere uitstraling dan de andere. Het materiaal PVC draagt duidelijk bij aan de uitstraling en op deze pagina lees je daar meer over.

79 van 79 producten

Pagina
per pagina

79 van 79 producten

Pagina
per pagina

PVC visgraat vloer voor elke interieurstijl

Je ziet de PVC visgraat vloeren veel terugkomen. En dat snappen we. Naast dat een visgraat vloer van zichzelf al erg mooi en sfeervol is, past het in veel verschillende interieurstijlen. Denk eens aan de kleurrijke trend velvet chique; een robuuste, donkere visgraat PVC vloer gecombineerd met fluwelen meubels, donker hout, bloemenprints, koper, goud en glas. Of de landelijke trend: stoffen van wol en linnen, aardetinten gecombineerd met hout, steen en leer, vergezeld door een lichte visgraatvloer van PVC. Een visgraatmotief misstaat ook zeker niet in een vintage, jaren ’50 interieur met retro prints en tinten, hout en botanische motieven.

Legrichting

Wie betaalt bepaalt, dus leg de vloer vooral in de richting die jij mooi vindt. Vind je dat lastig inschatten? Dan kunnen deze tips je helpen:

  • Een kleine kamer? Leg je motief dan de ene hoek, diagonaal naar de andere hoek van de kamer. Of met ‘de punt van de V of pijl’ de kamer in, vanaf de plek waar je het vaakst de kamer in loopt.
  • Een kamer met een groot raam? Leg je visgraat dan dwars op het raam. Dus met ‘de punt van de V of pijl’ naar het raam toe, of juist van het raam af.
  • Een ondiepe kamer? Leg de vloer dan dwars op de langste muren. Het zigzag effect zorgt dan voor een speels effect van diepte.

Kom je er niet uit? Vraag onze collega’s in de winkels met je mee te denken. Maak foto’s met je telefoon en neem de ingevulde meten-en-leggen gids mee naar de winkel. Dan kijken we samen naar wat het beste bij jouw ruimte en wensen past.

Voordelen PVC vloer visgraat

PVC heeft veel gunstige eigenschappen. Bijvoorbeeld:

  • Het is anti-allergeen. Het kan goed tegen vuil en vocht en allergenen hechten zich nagenoeg niet aan de vloer.
  • Het is ontzettend sterk.
  • Het is geluiddempend; fijn in huizen waar met veel geleefd wordt.
  • PVC betekent antislip. De toplaag biedt bescherming tegen uitglijden van jong en oud.

PVC komt in veel verschillende vormen, groottes en materiaalsamenstellingen voor. Je kunt gaan voor hard kliklaminaat die je als een laminaatvloer makkelijk zelf legt. Je kunt ook stroken of tegels van flexibel PVC gebruiken die je vastlijmt aan de ondergrond. Dit plak PVC geeft, als het gaat om visgraat, het mooiste effect. Het maakt ook dat je je vloer in elke gewenste legrichting kunt leggen. We raden je aan het lijmen door een professional te laten doen. Zo krijg je het meest strakke en naadloze resultaat.

PVC visgraat met bies

Een optie waarvoor je kunt gaan, is een visgraat PVC vloer met bies. De bies is een ‘plank’ die je langs alle wanden legt waar vanuit je vervolgens het visgraatpatroon legt. Zo start het patroon niet direct bij de muur. Een stijlvolle, klassieke variant binnen het visgraatdessin.

Dessins en kleuren

Hout is het meest gekozen dessin voor een visgraatvloer van PVC. Houtkleuren als zwart, donkerbruin tot lichtbruin en zelfs wit behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard is PVC in allerlei dessins en kleuren te krijgen. Heb je al wel eens gedacht aan een look van beton, marmer of een mix van houttinten? Of een felle kleur voor in een kinderkamer bijvoorbeeld? In onze winkels vind je veel varianten, kleuren en dessins en onze collega’s denken graag met je mee.

PVC visgraat vloer kopen

Kom je eens oriënteren in een van onze winkels. Op onze website kun je gratis vloerstalen bestellen om thuis op je gemak te verkennen wat er mogelijk is. We denken graag met je mee in wat bij je past. Geen tijd om je nieuwe vloer te leggen? Laat je pvc vloer leggen door onze specialisten.

Heb jij liever dat we naar jou toe komen? Onze thuisadviseur staat voor je klaar. We komen bij jou thuis om de situatie te bespreken en alvast een paar goede oplossingen te bespreken. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Huidige filters
  1. Plank breedte Visgraat Verwijder dit artikel
Naar boven