Tot 25% jubileum korting!

Actievoorwaarden van toepassing

Tapijttegels

Een tapijttegelvloer is een praktische vloer met heel veel mogelijkheden. Zo zijn er tapijttegels in allerlei verschillende kleuren, patronen en verschillende stoffen. Tapijttegels geven je de mogelijkheid je eigen creativiteit de vrije loop te geven. Zo kan je bijvoorbeeld verschillende structuren en verschillende stof varianten combineren. Daarnaast kan je ook spelen met de legrichting van de tapijttegels. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ben jij benieuwd wat je allemaal kan met tapijttegels? Laat je vrijblijvend adviseren door onze vloerspecialisten in onze winkels.

Creativiteit

Je kan tapijttegels in allerlei verschillende patronen leggen. Combineren van verschillende stoffen, structuren en legrichtingen, alles is mogelijk met tapijttegels.

Eenvoudig zelf leggen

Het zelf leggen van tapijttegels is eenvoudig. Je hebt het voordeel dat je niet alle meubels uit de kamer hoeft te halen, maar de vloer in fases kan leggen, wel zo handig.

Verhuisbaar

Ben je niet tevreden over hoe je de vloer hebt geplaatst? Of ga je verhuizen? Je kan de tapijttegels eenvoudig hergebruiken in je nieuwe huis, omdat ze gemakkelijk los te halen zijn.

Onderhoud

Oh jee, je hebt wat gemorst? Je kan eenvoudig de tegel verwijderen en afzonderlijk schoonmaken. Mocht het zo zijn dat de tapijttegel dusdanig is beschadigd door externe factoren kan je de tapijttegel gemakkelijk vervangen voor een nieuwe tapijttegel.

Akoestiek

Tapijttegels hebben een enorm dempend vermogen. Zo heb jij een stuk minder last van hinderlijke geluiden.

Tapijttegels