Blauw vloerkleed kopen? Ontdek het assortiment | Carpetright

Vloerkleed blauw

Ben je specifiek op zoek naar een blauw vloerkleed om jouw ruimte helemaal compleet te maken? Bij Carpetright in assortiment vind je ongelooflijk veel verschillende vloerkleden in alle soorten en maten.

12 van 37 producten

Pagina
per pagina
 1. SOFTLINE
  Normale prijs  59.00per stuk Aanbiedingsprijs  50.15per stuk
 2. SOFTLINE
  Normale prijs  169.00per stuk Aanbiedingsprijs  143.65per stuk
 3. SOFTLINE
  Normale prijs  259.00per stuk Aanbiedingsprijs  220.15per stuk
 4. VIVA
  Normale prijs  469.00per stuk Aanbiedingsprijs  398.65per stuk
 5. SOFTLINE
  Normale prijs  99.00per stuk Aanbiedingsprijs  84.15per stuk
 6. VIVA
  Normale prijs  54.99per stuk Aanbiedingsprijs  46.74per stuk
 7. VIVA
  Normale prijs  289.00per stuk Aanbiedingsprijs  245.65per stuk
 8. VIVA
  Normale prijs  89.00per stuk Aanbiedingsprijs  75.65per stuk
 9. VIVA
  Normale prijs  169.00per stuk Aanbiedingsprijs  143.65per stuk
 10. PORTOFINO
   179.00per stuk
 11. KALAHARI
   299.00per stuk
 12. PORTOFINO
   429.00per stuk

12 van 37 producten

Pagina
per pagina

Een blauw vloerkleed koop je bij Carpetright

Het vinden van het perfecte vloerkleed is slechts een kwestie van tijd! Laat je inspireren door alle opties en kies het blauwe vloerkleed dat bij je past. Van blauw grijs tot blauw groen en van donker tot licht: Carpetright heeft het allemaal! Je kunt een blauw vloerkleed eenvoudig online kopen.

Past een blauw vloerkleed bij mij?

Het is de bedoeling dat jouw nieuwe blauwe karpet een van de pronkstukken in de ruimte wordt. De kleur van jouw nieuwe vloerkleed is daarbij erg belangrijk. Om te kijken of een blauw vloerkleed echt bij jouw ruimte past, is het slim om naar het geheel te kijken. Jouw beoogde vloerkleed is voor jou misschien nu al helemaal perfect, maar het wordt pas echt mooi als hij goed aansluit bij de rest.

En daar stippen we meteen een bruikbare tip aan: laat de kleuren matchen met de rest. De vloer zelf moet een goed huwelijk vormen met het blauwe vloerkleed én goed passen bij de rest van het interieur. Let daarom goed op alle verschillende blauwvarianten en probeer je voor te stellen hoe bepaalde karpetten zouden ogen in jouw ruimte.

Daarnaast is het aan te raden om rekening te houden met het licht. Licht doet ontzettend veel met kleur en dus ook met jouw blauwe vloerkleed. Een donkerblauw vloerkleed kan in een matig verlichte gang pikzwart lijken, terwijl die mooie blauwe tint juist weer optimaal zichtbaar wordt in een woonkamer waar de zon vrij spel heeft.

Van tapijt naar een blauw vloerkleed

Als je je door het (online) assortiment van Carpetright laat inspireren, is het mogelijk dat je bij een tapijt denkt: goh, daar zou ik best wel een vloerkleed van willen hebben. Geen probleem. Van ieder tapijt uit ons assortiment maken we moeiteloos een vloerkleed in de gewenste maten voor je.

Het is dus slim om naast alle vloerkleden ook eens de verschillende tapijten te bekijken. Zo heb je veel meer mogelijkheden om uit te kiezen!

Huidige filters
 1. Kleur Blauw Verwijder dit artikel
Naar boven