Laden...

Gordijnen op maat


Bij een verhuizing of restyling in je huis is raamdecoratie vaak het laatste puzzelstukje dat op zijn plek moet vallen. Het maakt je interieur helemaal af en klaar voor gebruik. Wanneer je kiest voor gordijnen op maat maak je een keuze voor een langere tijd. Gordijnen op maat gaan tientallen jaren mee. Wel zo prettig om het dan in één keer goed te doen. Met gordijnen op maat weet je zeker dat je favoriete gordijn straks perfect voor je ramen hangt.


Soorten gordijnen op maat


Wanneer je kiest voor een gordijn op maat kan je kiezen uit ringgordijnen, wavegordijnen of plooigordijnen. Deze gordijnen kunnen allemaal op maat gemaakt worden. Voor kamerhoge ramen is het aan te raden te kiezen voor een plooigordijn. Bijna alle stoffen zijn geschikt voor een golvende waveplooi maar hoe dunner de stof des te soepeler de plooi valt. Ringgordijnen zijn erg geschikt voor dikke, zwaardere stoffen zoals verduisterende gordijnen.


Verduisterende gordijnen op maat


Het is alom bekend; je slaapt beter in een donkere kamer. Met verduisterende gordijnen op maat weet je zeker dat je geen kieren aan de zijkant hebt waar lichtstralen kunnen doorkomen. Door exact te meten vallen de verduisterende gordijnen precies goed op hun plek. Ga voor verduisterende rolgordijnen of gordijnen met een verduisterende voering.

Vitrage op maat


Vitrage is een verzamelnaam voor zeer transparante gordijnstoffen die meestal in combinatie met overgordijnen worden gebruikt en overdag vaak gesloten blijven om zo privacy te creëren. Vitrage heeft een wat stoffig imago al is dat met de nieuwste collectie vitrage stoffen in zachte kleuren en met subtiele dessins zeker niet het geval. Er zijn tegenwoordig veel moderne en trendy vitragestoffen te vinden. Een vitragegordijn wordt altijd kamerhoog opgehangen en zorgt voor een warme sfeer in je woning. Op zoek naar vitrage op maat in de woonkamer of slaapkamer? We helpen je graag.


Gordijnen op maat laten maken


Voor gordijnen is altijd een passende oplossing te vinden. Er is een ruime keuze uit meer dan achthonderd verschillende stoffen en kleuren, bijvoorbeeld vitrage, in betweens en overgordijnen. Alle gordijnen kunnen op maat worden gemaakt waarbij je kan kiezen uit diverse confectiemethoden.

Onze adviseurs begeleiden je stap voor stap naar jouw perfecte raambekleding. Van oriëntatie tot realisatie, onze experts denken graag met je mee. Wij maken de gordijnen op maat en komen kosteloos op locatie langs om de exacte maten op te nemen en de situatie te beoordelen zodat je er gerust op kan zijn dat je raambekleding er straks mooi bij hangt.

Naar boven