Laden...

Geen zin om zelf te klussen of twee linkerhanden? Laat ons het plaatsen!

De zoektocht naar jouw perfecte vloer, trapbekleding of raamdecoratie is een spannend proces waarin je al veel keuzes moet maken. Daarna kun je natuurlijk niet wachten tot je nieuwe aankoop jouw huis opsiert. Hoe zorg je daarvoor? Ga je het zelf leggen of ophangen, of maak je het jezelf gemakkelijk door het door onze stoffeerders of monteurs te laten plaatsen?

Bij deze producten kun je gebruikmaken van de plaatsingsservice

Voorkom dat je bij de plaatsing van jouw nieuwe vloer, trapbekleding of raamdecoratie voor verrassingen komt te staan en besteed de plaatsing uit aan onze deskundige stoffeerders. Bij deze producten kun je gebruikmaken van hun diensten:

  • Vloeren
    Onze stoffeerders hebben jarenlange ervaring met het leggen van alle soorten vloeren. Of je nu voor tapijt, PVC, laminaat, parket of vinyl kiest. Ze kunnen je nieuwe deurmat en plinten ook meteen plaatsen voor een perfect resultaat. Heb je een mooie vloer op het oog? Maak een gratis meetafspraak!
  • Trapbekleding
    Wil je je trap laten bekleden met tapijt, vinyl, PVC of linoleum? Ook dan staan onze professionals voor je klaar. Laat je volledig ontzorgen door het inmeten en leggen aan ons over te laten en geniet zo snel mogelijk van je nieuwe trapbekleding. Of ga je liever voor een complete traprenovatie met nieuwe overzettredes? Dat doen we ook!
  • Raamdecoratie
    In de dag, op de dag… Ramen opmeten is best een secuur klusje. Onze specialisten meten alle ramen gratis op, zodat je nieuwe raamdecoratie op maat kan worden gemaakt en perfect komt te hangen. Als je wilt helpen onze professionals je ook met de plaatsing.

Wil je je interieur een opfrisbeurt geven? Een nieuwe vloer doet wonderen. Bekijk al ons laminaat!


De voordelen van onze plaatsingsservice

Laat je nieuwe vloer, trapbekleding of raamdecoratie door ons plaatsen en je voorkomt een hoop gedoe. Onze stoffeerders werken snel, secuur en zorgen voor een perfect resultaat. Het egaliseren van je dekvloer, een afwerkprofiel plaatsen bij de deurmat of de plinten kitten? Je denkt er misschien niet meteen aan, maar dit kun je ook uitbesteden aan onze stoffeerders. Heerlijk, toch!

Onze stoffeerders hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een strakke afwerking. De stoffeerder laat het netjes achter en doet de afvalmaterialen alvast netjes in zakken. Dankzij de professionele plaatsingsservice ontzorgen ze je volledig en geniet je zo snel mogelijk van een prachtig interieur. Kom je langs om de mogelijkheden te bespreken? Maak een afspraak.


Hoe werkt de plaatsingsservice

Wanneer je online of in de winkel bestelt, plannen we samen wanneer je nieuwe vloer, raamdecoratie of trapbekleding wordt geplaatst. Uiteraard doen we dat op een moment dat het jou het beste uitkomt. Heb je nog alle tijd? Geen probleem. Bestel nu alvast, zodat je over een aantal weken of maanden gegarandeerd bent van onze plaatsingsservice. En dan kan het aftellen beginnen!


De kosten van onze plaatsingsservice

De professionele plaatsingsservice kunnen we je aanbieden tegen een scherpe prijs. Jij wil natuurlijk graag weten aan wat voor kosten je moet denken. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Bij het leggen van een nieuwe vloer zijn onder meer het type vloer, hoe deze wordt gelegd (bijvoorbeeld click PVC of verlijmd) en in welk patroon (visgraat, Hongaarse punt) van invloed op de prijs. Ook het aantal vierkante meters speelt een rol.

Wil je de plaatsing van je nieuwe gordijnen aan ons uitbesteden? Als er al een rail of roede hangt, betaal je alleen voor het ophangen. Moet er een nieuwe rail komen en moet deze worden gebogen? Dan zijn onze stoffeerders wat langer bezig. Kortom, de prijs van onze plaatsingsservice is maatwerk en wisselt per opdracht. Meer weten over onze plaatsingsservice? Informeer bij je dichtstbijzijnde winkel aan welke kosten je moet denken in jouw situatie.

Naar boven