Professionele plaatsingsservice

Met vakmanschap geplaatst

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer, trap of raambekleding, maar heeft u geen tijd om deze zelf te plaatsen? Maak dan gebruik van onze professionele plaatsingsservice. Onze erkende vakspecialisten zorgen ervoor dat deze altijd perfect wordt geïnstalleerd, volgens de regels van het vakmanschap. U kunt rekenen op vakwerk dankzij jarenlange ervaring.

Vloeren

Om u de perfecte vloer te kunnen garanderen, adviseren wij u om gebruik te maken van onze professionele plaatsingsservice. Onze stoffeerders zorgen ervoor dat uw nieuwe tapijt, laminaat, parket, vinyl of PVC vloer wordt gelegd volgens de hoge eisen die we bij Carpetright stellen bij het plaatsen van de perfecte vloer. U kunt vertrouwen op het vakmanschap van onze gediplomeerde specialisten.

Trappen

Iedere trap en dus ook iedere traprenovatie is anders, maar onze adviseurs helpen u graag met het vinden van een passende oplossing. In onze collectie heeft u een ruime keuze in harde en zachte vloeren. Wilt u de trap liever niet zelf bekleden? Dan kunnen onze vakmensen u goed helpen met deze vaak erg arbeidsintensieve klus. Met onze professionele plaatsingsservice wordt de trap perfect gerenoveerd.

Gordijn & Raamdecoratie

Om uw huis helemaal af te maken, vindt u bij heel veel Carpetright winkels, ook een ruim assortiment raambekleding. Onze collectie bestaat uit maar liefst 800 verschillende gordijnstoffen en een ruim assortiment raamdecoratie. Er is altijd een passende oplossing voor uw interieur. Wij meten de ramen gratis op, zodat de raambekleding precies op maat kan worden gemaakt en ze altijd perfect komen te hangen. En als u wilt, dan helpen onze professionele installateurs u ook graag met de plaatsing.

Meer informatie

Onze adviseurs helpen u graag verder in één van onze winkels.

Professionele plaatsingsservice