Klik PVC vloer kopen? Bekijk ons assortiment pvc kliklaminaat

Laden...

Klik PVC vloeren

Wellicht heb je al eens van klik PVC gehoord en ben je benieuwd wat deze vloer precies voor je in petto heeft. Óf misschien ben je op zoek naar een nieuwe vloer en wil je meer weten over PVC kliklaminaat als mogelijke optie.

23 van 250 producten

Pagina
per pagina

23 van 250 producten

Pagina
per pagina

Wat is PVC kliklaminaat?

Binnen de wereld van vloeren vind je veel verschillende soorten die niet eens zoveel van elkaar verschillen. Dat kan best voor wat onduidelijkheid zorgen. Daarom is het belangrijk om eerst even in kaart te brengen wat een PVC klik vloer precies is. Allereerst is het goed om mee te geven dat klik PVC ook vaak als ‘click PVC’ wordt geschreven. Dit is de Engelse manier van schrijven en betekent dus precies hetzelfde als een PVC klik vloer.  

Maar wat is een PVC vloer met kliksysteem dan precies? Eigenlijk ligt deze vloersoort precies tussen PVC en laminaat in. Het materiaal dat gebruikt wordt, is identiek aan het een ‘gewone’ PVC vloer, maar de manier van leggen lijkt juist weer erg op laminaat. Dat komt omdat ‘klik’ staat voor het kliksysteem waarmee de vloer wordt gelegd. Klik PVC lijkt dus erg op kliklaminaat. Vaak wordt er ook gesproken over PVC klik laminaat. Het grote verschil zit hem dus in de samenstelling van het materiaal.

Voordelen van klik PVC vloeren

Klik PVC is dus een aparte soort binnen de vloerenbranche. Net als alle andere vloeren die je kunt kopen bij Carpetright, heeft klik PVC een specifiek pakket voordelen voor je in petto. 

  • Zo is bij een PVC vloer het klik systeem één van de grote voordelen. Het leggen van de vloer is relatief makkelijk en gaat lekker snel. Zelf je PVC vloer leggen gaat prima  aan de hand van ons stappenplan. Heb je geen zin om de vloer zelf te leggen? De specialisten van Carpetright helpen je graag verder als je kiest voor onze professionele plaatsingsservice.
  • Daarnaast is klik PVC vloer is bijvoorbeeld gemakkelijk te onderhouden én schoon te maken. Hier ben je dus veel minder tijd mee kwijt dan met het schoon maken van een tapijt bijvoorbeeld.
  • Een PVC klikvloer heeft daarnaast de eigenschap dat het geschikt is voor vloerverwarming. Dat wil zeggen: de warmte kan zich makkelijk een weg naar het oppervlak banen, waardoor je optimaal van je vloerverwarming kunt genieten. 

Klik PVC wordt steeds populairder en dat heeft ervoor gezorgd dat er veel verschillende dessins beschikbaar zijn waar je uit kunt kiezen. De tijden dat je alleen maar voor een klassieke houtlook kon kiezen zijn verleden tijd!

PVC klik laminaat kopen? Win advies in en maak de keuze die bij je past

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet zo makkelijk als het lijkt. Je hebt ongelooflijk veel opties op het gebied van materiaal, kleur en dessin. Het kan hierdoor best lastig zijn om knopen door te hakken. 

De experts van Carpetright helpen je graag bij het maken van de keuze waar je 100% achter staat. Wist je dat je zelf een afspraak in kunt plannen voor een adviesgesprek? Onder het genot van een kop koffie leggen we je alles uit over klik PVC vloeren en welke andere mogelijkheden er zijn.

Zelf niet zo handig? Laat je PVC kliklaminaat dan leggen via onze plaatsingsservice. Zo kom je weer stap dichterbij jouw nieuwe vloer. Tot snel!

Huidige filters
  1. Soort Klik Verwijder dit artikel
Naar boven